Quiz: Hva kan du om fotball-VM 2022 i Qatar?

På søndag starter verdens største fotballturnering, fotball-VM. Vertslandet er Qatar, og i denne quizen kan du teste hvor forberedt du er på det kommende mesterskapet.

VM er det største fotballen har å by på. Land fra hele verden kjemper for å konkurrere på sportens fineste scene, og for å få gode resultater i mesterskapet.

Å få lov til å være vertskap for VM er også en ære, og i 2022 er det Qatars tur til å være vertsland. Hvordan de ble tildelt mesterskapet har blitt snakket om, og hvordan de behandler gjestearbeiderne har blitt sterkt kritisert, men de står fortsatt som arrangører.

Til tross for at spillested og datoer – november til desember – ikke er optimale, gleder vi oss til å følge VM 2022. Før mesterskapet har vi også valgt å lage en quiz, som du kan teste nedenfor.

Quiz: Hva kan du om fotball-VM i Qatar?

Dette er favorittene til å vinne VM:

De beste bonusene til VM:

Det mest populære veddemålet er selvsagt på hvem som vinner VM i fotball 2022. Og de mest åpenbare kandidatene er selvfølgelig de store landene som Brasil, Frankrike, England og Belgia.

Frankrike er forsvarende verdensmestere etter en ganske overlegen prestasjon i VM i Russland i 2018, men flere av konkurrentene har utviklet seg ganske mye de siste årene.

Norske bettingsider er mer eller mindre enige om hvordan oddsen skal se ut. Selv om det enda er et par uker til det starter, kan det likevel være en god idé å sette et tidlig spill.

Vi i Fotballkanalen ser på Frankrike som favoritter til å vinne VM, og LeoVegas er blant dem som gir høyest odds på Frankrike-seier.

  • Toplist Tick Døgnåpen support
  • Toplist Tick Gode bonuser
  • Toplist Tick Ny bookmaker
  • Toplist Tick Enkel registrering
  • Toplist Tick Raske uttak
  • Toplist Tick Live Casino
  • Toplist Tick God på norsk fotball
  • Toplist Tick Enkel registrering
  • Toplist Tick Ny bookmaker

Les mer om fotball-VM 2022 her:

Dårlig score? Da kan du lese deg mer opp på det kommende mesterskapet i artiklene vi har samlet nedenfor.

vm
Verdensmesterskapet i fotball, Qatar 2022, nærmer seg med stormskritt. I denne artikkelen skal vi se hvem som er favoritter til å løfte VM-pokalen. Blir det endelig England? Eller favorittene Brasil eller Frankrike?
23 mai, 2023
vm
I år er det VM, og Norge er ikke med. Men VM er uansett en stor begivenhet, som alle med interesse med fotball følger på et eller annet vis. Her får du kampprogram og TV guide til alle kampene i årets store fotballbegivenhet.
23 mai, 2023
vm
Gruppene til VM i Qatar 2022 er trukket, selv om ikke alle lagene er klare enda. Her får du full oversikt over alle gruppene til årets store fotballbegivenhet.
23 mai, 2023

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler