Portugal – Ghana i VM: Ghana nærmest på hjemmebane i Qatar

Ghana kommer til å føle de spiller på hjemmebane når de møter Portugal i VM torsdag. Grunnen er titalls tusen ghanesiske gjestearbeidere som bor i arrangørlandet Qatar. Her er vårt spilltips til oppgjøret.

Ghanesere er en av nasjonalitetene som er høyest representert blant alle de millioner av gjestearbeider som bor og arbeider i Qatar, og det er forventet at de får en stor andel av billettene til dette oppgjøret, og dermed sørger for en god ramme rundt kampen.

Portugisiske fans vil, som veldig mange andre vestlige fans, være representert i en mer moderat mengde, men det er uansett forventet et par tusen portugisere i Doha for å se Portugal og ikke minst Cristiano Ronaldo i hans siste VM.

Ronaldo, som nettopp har fått sparken av Manchester United etter det famøse intervjuet med Piers Morgan, har kunngjort at han definitivt legger opp om Portugal går hele veien og vinner VM. Det ser jeg uansett ikke på som veldig realistisk.

Men Portugiserne er nok favoritter i denne gruppen, og ikke minst i dette oppgjøret. De to andre landene i gruppen er Uruguay og Sør-Korea, som møtes tidligere på dagen torsdag.

International - World Cup Grp. H

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger

Spilleren fra de to landene som har skapt klart flest overskrifter de siste dagene er åpenbart Cristiano Ronaldo. Det er uvisst hvor han spiller når VM er ferdig, eller om han fortsetter med fotball i det hele tatt.

Han sto over oppkjøringskampen mot Nigeria på grunn av sykdom, men 37-åringen har meldt seg frisk og klar til dette oppgjøret, og vi forventer han starter for laget som vant EM for seks år siden.

Alle andre Portugal-spillerne er meldt friske, og det samme gjelder for Ghana-trener Addo, som forventes å starte med sitt sterkeste mannskap.

Portugal:

Costa;
Cancelo, Pepe, Dias, Guerreiro;
Neves, Carvalho, Fernandes;
B. Silva, Ronaldo, Leao

Ghana:

Ati Zigi;
Lamptey, Amartey, Djiku, Baba;
Partey, Abdul Samed;
Sulemana, Kudus, J. Ayew, Williams

Posisjon Lag KS S U T MF P
#1 Portugal 3 2 0 1 2 6
#2 South Korea 3 1 1 1 0 4
#3 Uruguay 3 1 1 1 0 4
#4 Ghana 3 1 0 2 -2 3

Spilltips: Portugal tar 3 viktige poeng mot avansement

Som sagt, dette er ingen enkel gruppe, spesielt ikke for Ghana. Portugal bør være ett av de to lagene som går videre, men det skal bli på bekostning av enten Uruguay eller Sør-Korea, som ikke er dårlige lag.

Helt avgjørende blir tre poeng her, ellers henger trolig allerede håpet om avansement i en veldig tynn tråd.

Jeg går for Portugal-seier med (-1) handicap, det gir 2.10 i oddss hos ComeOn.

Spill på Portugal-seier (-1)

Odds hos ComeOn:

2.10!👀

Portugal vs Ghana Odds for HUB:
Kampen starter 24/11 17:00
Kamp avsluttet

Flere VM-saker:

vm
Brasil og Serbia møtes torsdag kveld til det som kanskje er den beste kampen i VM så langt. De to landene er i god form, og er med i kanskje den tøffeste gruppen i hele VM. Her blir tre poeng ekstremt viktig.
23 mai, 2023
vm
I år er det VM, og Norge er ikke med. Men VM er uansett en stor begivenhet, som alle med interesse med fotball følger på et eller annet vis. Her får du kampprogram og TV guide til alle kampene i årets store fotballbegivenhet.
23 mai, 2023

/5

Hent Bonus

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler