Odds & Spilltips til den første VM-kvartfinalen mellom Kroatia og Brasil

Etter to dager uten VM er det endelig klart for kvartfinalene, og først ut av de fire kampene er oppgjøret mellom Kroatia og Brasil. Her får du odds og spilltips til det spennende oppgjøret.

Sør-Korea ble flere hakk for små for Brasil i 1/8-delsfinalene, og Brasil scoret hele fire mål i den første omgangen. Ledelsen var såpass stor at Tite kunne spare flere av stjernene, og i løpet av den andre omgangen fikk alle spillerne som enda ikke hadde fått spilletid i VM spilletid, og nå har alle 26 spillere i den brasilianske troppen fått VM-minutter. Brasil vant til slutt 4-1.

Kroatia møtte også asiatisk motstand i den forrige utslagsrunden, og her behøvdes det både ekstraomganger og straffer for å avgjøre kampen. Det sto 1-1 etter både fulltid og etter ekstraomgangene, og her var det tydelig hvem av lagene som hadde øvd på straffer før oppgjøret.

Japan scoret på kun ett av sine straffespark, og Kroatia kunne feire avansement etter at de scoret på tre. Kampen endte dermed med 3-1 til Kroatia.

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger

Kroatia-duoen Borna Sosa og Josip Stanisic gikk begge glipp av seieren over Japan på grunn av henholdsvis sykdom og muskelskade; førstnevnte bør være tilgjengelig for retur og kan erstatte Borna Barisic som venstreback, mens sistnevnte fortsatt er tvilsom og vil bli vurdert før avspark.

Dalic vil neppe gjøre for mange endringer i startoppstillingen sin, med midtbanemaestroene Luka Modric, Marcelo Brozovic og Mateo Kovacic som alle forventes å beholde plassene sine på fredag – både Modric og Kovacic er bare én booking unna suspensjon sammen med Barisic og Dejan Lovren .

Faktisk er Lovren satt til å fortsette sitt partnerskap i forsvar sammen med den ettertraktede stjernen Josko Gvardiol, mens Marko Livaja og Ante Budimir vil kjempe om å erstatte Bruno Petkovic som den sentrale angrepsspilleren. Perisic og Andrej Kramaric er i mellomtiden klar til å starte igjen på flankene.

Når det gjelder Brasil, blir de uten Gabriel Jesus og Alex Telles, som er utelukket for resten av VM med kneskader, mens Alex Sandro er tvilende med hofteproblem.

31-åringen har trent alene med lagets fysiske trener etter å ha gått glipp av de to siste kampene, og hvis han ikke anses å være i stand til å starte, vil Juventus-lagkameraten Danilo sannsynligvis fortsette som venstreback, sammen med Thiago Silva, Marquinhos og Eder Militao i bakre fire.

Militao er en av tre Selecao-spillere sammen med Fred og Bruno Guimaraes som bare er ett gult kort unna å gå glipp av en potensiell semifinalekamp, og de to sistnevnte forventes å begynne igjen på benken, med Casemiro og Paqueta foretrukket av Tite starter på midtbanen.

Brasils største stjerne Neymar kom seg etter en ankelskade han pådro seg i VMs første kamp, og både startet og scoret mot Sør-Korea, og han er klar til å fortsette i en avansert rolle mellom kantspillerne Raphinha og Vinicius Junior, mens Richarlison er satt til å lede rekken foran.

Kroatia:

ivakovic; Juranovic, Lovren, Gvardiol, Sosa; Kovacic, Brozovic, Modric; Kramaric, Petkovic, Perisic

Brasil:

Alisson; Militao, Thiago Silva, Marquinhos, Danilo; Casemiro, Paqueta; Raphinha, Neymar, Vinicius Jr; Richarlison

Spilltips: Begge lag scorer

Jeg synes begge de to lagene har vist gode offensive kvaliteter i dette mesterskapet, og jeg tror vi får servert en underholdende kvartfinale, med to lag som begge ønsker og tror de kan gå videre.

Det er alltid muligheter for at det kan bli nervøst, og at man ikke ønsker å ta for mange sjanser fremover på banen, men jeg tror dette er to lag som oppriktig ønsker å angripe, og jeg tror derfor vi blir servert mål av både Kroatia og Brasil fredag kveld.

Jeg går for at begge lag scorer til odds 2.20 hos LeoVegas.

Spill på begge lag scorer

Odds hos LeoVegas:

2.20!👀

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler