Odds og spilltips til Wales – Irland

Wales er ubeseiret så langt i kvalifiseringen og jakter gruppeseier hjemme mot Irland, som også har muligheter for førsteplass med seier. Få odds og spilltips til kampen her.

Gareth Bale ute

Før de to siste kvalifiseringskampene mot Georgia og nå Irland ble det kjent at Wales måtte klare seg uten lagets store stjerne, Garth Bale.

Han lider av en skade i leggen og sto også over Real Madrid sin forrige seriekamp mot Espanyol. Det er ventet at han vil være klar igjen For Real Madrid om få uker.

Trenger bare uavgjort

Av totalt ni lag som havner på andreplass i sin gruppe er det de åtte beste som får lov til å spille play-off om VM-billett.

Om Wales spiller uavgjort er de sikret å bli bant de åtte beste. Mens Irland med seier overtar andreplassen er de ikke sikret da 19 poeng muligens ikke er nok.

Begge kan vinne gruppen

Før kveldens runde er det Serbia som leder VM-kvalifiseringes gruppe D med 18 poeng, ett mer enn Wales og to mer enn Irland.

Med andre ord kan en eventuell vinner av kampen mellom Wales og irland ta førsteplassen fra Serbia om de skulle gå på en skrell hjemme mot Georgia.

Tidligere møter

De to lagene har møttes totalt 13 ganger før og det er som regem svært jevnt historisk sett med like mange seire til hvert lag.

Begge de to landene har vunnet fem kamper hver mens resten har endt med uavgjort. i Det forrige møtet i denne kvalifiseringen endte det 0-0 i Irland.

Spilltips: Wales går gjennom kvalifikasjonen ubeseiret

Wales står så langt med fire seire og fem uavgjorte på sine ni spilte kamper i kvalifiseringen og vil med minst uavgjort altså gå gjennom kvalifiseringen på totalt ti kamper være ubeseiret.

Vi tror Wales vinner hjemme mot Irland, selv uten Gareth Bale på banen. Laget er jevn over et bedre fotballag og vil dra fordel av et entusiastisk hjemmepublikum.

Odds for kampen hos bet365 er som følger:

Wales: 2.25

Uavgjort: 3.25

Irland: 3.60

Vi går for seier og minst play-off til laget fra Storbritannia. Det vil føre dem opp på 20 poeng tiltalt i kvalifiseringen. Irland på sin side vil med dette resultatet ikke være å se i neste års VM i Russland.

Kampstart er klokken 20.45 og du kan se kampen på Eurosport 1.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler