Nederland – Argentina: Odds & Spilltips til VM-klassikeren

Nederland og Argentina møtes fredag kveld til en meget interessant VM-kvartfinale. Det er to lag med stolte VM-tradisjoner som møtes, og begge landene har ambisjoner om å nå langt i Verdensmesterskapet.

Det er rett og slett en skikkelig VM-klassiker vi skal være vitne til i kveld, med to av de mest ikoniske draktene på hver sin banehalvdel. De gjenkjennelige lyseblå og hvite stripene til Argentina og de minst så gjenkjennelige knall oransje til Nederland.

Argentina har gjort det bra i VM etter det forsmedelige tapet til Saudi Arabia i deres åpningskamp, og kommer fra 2-1 mot Australia i 1/8-delsfinalen.

Nederland hadde få problemer med å slå USA i sin 1/8-delsfinale, og kampen endte til slutt med et komfortabelt 3-1-resultat, etter meget godt spill av blant annet Memphis Depay.

Vinneren av dette oppgjøret møter laget som vant kampen mellom Kroatia og Brasil tidligere i dag.

International - World Cup Final Stage

Odds for HUB:
9th Dec
Game
Result
AP
Croatia PEN ✓ Brazil
5 3
9th Dec
Game
Result
AP
Netherlands Argentina PEN ✓
5 6
10th Dec
Game
Result
FT
Morocco Portugal
1 0
10th Dec
Game
Result
FT
England France
1 2

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger

Nederland ble skremt av Jeremie Frimpong sin ankelskade før seieren over USA, men Bayer Leverkusen-høyrebacken var en del av en fulltallig tropp for den kampen, og Van Gaal burde ha alle tilgjengelige for kvartfinalen også.

Inter Milan midtstopper Stefan de Vrij kunne ikke trene på søndag på grunn av ubehag, men han har siden returnert til gruppen for å utfordre de etablerte stsopperne Jurrien Timber, Virgil van Dijk og Nathan Ake, selv om han sannsynligvis vil tape den kampen.

Depays åpning mot USA sørget for at han har 24 mål på hans siste 30 kamper for Nederland – samt 10 assists – og Barcelona-angriperen burde nok en gang samarbeide med Gakpo i en uforandret nederlandsk startellever.

Når det gjelder Argentina, kom Sevilla-angriperen Papu Gomez av med en forstuet ankel i det 50. minutt mot Australia og er tvilsom for konkurransen, men Angel Di Maria trapper opp restitusjonen etter et quadriceps-problem og burde være i stand til å erstatte. hans rammede lagkamerat. Rodrigo De Paul har det også bra til tross for litt muskeltretthet.

Scaloni har ingen skadebekymringer andre steder og fortsetter å ha troen på midtstopperparet Cristian Romero og Nicolas Otamendi, som bør forbli som det er til tross for konstant press fra Lisandro Martinez.

Slike som Angel Correa og Leandro Paredes ble satt i gang på en treningsbane XI tidligere denne uken, men ingen av mennene forventes å slå ut Di Maria eller den imponerende Enzo Fernandez til en start i kvartfinalen.

Nederland:

Noppert; Timber, Van Dijk, Ake; Dumfries, De Jong, De Roon, Blind; Klaassen; Gakpo, Depay

Argentina:

Martinez; Molina, Romero, Otamendi, Acuna; Fernandez, De Paul, Mac Allister; Di Maria, Messi, Alvarez

Spilltips: Uavgjort til fulltid

Jeg tror denne kampen blir avgjort enten i ekstraomganger eller på straffespark. Det betyr ikke nødvendigvis at det blir en kjedelig kamp, og jeg blir ikke overrasket om det for eksempel står 2-2 til fulltid.

Men det er to lag som er omtrent på samme nivå, og hvor god Messi er i dag kan være avgjørende for utfallet av dette oppgjøret.

LeoVegas gir 3.25 i odds på at det er uavgjort til pause.

Netherlands vs Argentina Odds for HUB:
Kampen starter 09/12 20:00
No Odds Available
World Cup Final Stage

09th December 2022 - 19:00

Lusail Stadium

Netherlands

Match Ended
Argentina

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

6

Gjennomsnittlig mål scoret

0/1

Kamper endte uavgjort

100%

Mål scoret i første omgang

World Cup Semi Finals

2014

Netherlands

2

Argentina

4

/5

Hent Bonus

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler