Spilltips til dagens VM-kamp mellom Marokko og Iran

Marokko – Iran
Krestovsky stadion i Saint Petersburg
VM, runde 1 i gruppe B
Fredag klokken 17.00

Dette er første gang de to lagene møtes til dyst i verdensmesterskapet, og begge lagene hadde gode kvalifiseringer i deres respektive konfederasjoner. Marokko slapp kun inn ett eneste mål på åtte kamper i kvalifiseringen i Afrika mens Iran kun så ballen trille inn i eget mål fem ganger i løpet av 18 kvalifiseringskamper i Asia.

VI kan derfor ikke forvente mange mål i dagens kamp, og Iran- og tidligere Real madrid-trener Carlos Queiroz er ikke kjent for veldig angrepsvillig fotball. Marokko har også en pragmatisk tilnærming og kommer ikke til å ta veldig mange sjanser i ettermiddag.

Men ser man på de to andre lagene i gruppen er det trolig vinn eller forsvinn for både Marokko og Iran i dag der en eventuell taper etter alle solemerker allerede er ute av turneringen.

Lagnyheter

Marokko håper at høyreback Nabil Dirar blir klar i løpet av dagen, han har slitt med en hofteskade og sto over oppkjøringskampene mot Slovakia og Estland inn mot VM.

Iran må klare seg uten Saeid Ezatolahi på defensiv midtbane, han må stå over grunnet en suspensjon fra kvalifiseringen. Det er også usikkerhet rundt spissen Mehdi Taremi og Askhan Dejagah.

Forventede lagoppstillinger

Marokko: Mohamedi; Amrabat, Benatia, Saiss, Hakimi; Boussoufa, Ahmadi; Harit, Belhanda, Ziyech; Kaabi

Iran: Beiranvand; Rezaeian, Cheshmi, Pouraliganji, Mohammadi; Safi, Shojaei; Jahanbakhsh, Ansarifard, Taremi; Azmoun

TV og live streaming

Det er NRK og TV2 som har rettighetene til VM, og denne kampen kommer til å bli vist på NRK1 og på NRK.no.

Spilltips til kampen mellom Marokko og Iran

Én ting er sikkert, dette blir ikke den mest målrike kampen i sommerens mesterskap. Dette er to managere og lag som først og fremst setter pris på å ha defensiv kontroll, og så vil det vise seg om ett av lagene får den ene sjansen til å stikke av med alle tre poengene.

Utvalgte odds til kampen fra Rizk:

Marokko: 2.15 Uavgjort: 3.00 Iran: 3.80

Begge lag scorer – Ja: 2.37 Nei: 1.56

Vi tror det blir få mål og uavgjort, men om ett av lagene skulle klare å putte en matchvinnerscoring så er det Marokko.

Vi går derfor for Marokko/Uavgjort og under 2,5 mål til oddsen 1.82 hos Rizk.

Rizk har lansert sin nye sportsbook og vil være vår samarbeidspartner under VM. Og i tillegg til velkomstbonus får du som ny kunde et Rizk fritt spill. Spill for 100 kroner eller mer, få hele beløpet tilbake om du taper!

Her er vårt spilltips til dagens første VM-kamp mellom Egypt og Uruguay.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler