Kan Senegal «stjele» avansementet fra Ecuador i gruppe A?

Ecuador og Senegal møtes til avgjørende kamp i gruppe A tirsdag. Laget som vinner kampen er garantert avansement, men Ecuador kan nøye seg med uavgjort. her er vårt spilltips til oppgjøret.

For status før de to siste og avgjørende kampene er at Ecuador leder med sine fire poeng og to pluss i målforskjell, som er akkurat det samme som Nederland på andreplassen.

Senegal er nummer tre med sine tre poeng og null i målforskjell, mens Qatar er helt sist med null poeng, minus fire i målforskjell og med ingen muligheter til å avansere før sin kamp mot Nederland.

Dermed skal Senegal vinne dette oppgjøret for å klatre på tabellen. Nederland vil etter alle solemerker vinne over Qatar, så Senegal vil dermed sende Ecuador ned på tredjeplassen om de tar alle tre poengene.

International - World Cup Grp. A

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger

Enner Valencia er nok en gang usikker for Ecuador, etter at han ble bært ut på båre i uavgjortkampen mot Nederland forrige uke, og Jeremy Sermiento eller Kevin Rodriguez kan ta plassen hans på topp for Ecuador.

For Senegal sin del så er det ingen skader eller suspensjoner å melde om, og jeg tror laget kommer til å se omtrent identisk ut som det gjorde mot Qatar. Sadio Mane er fortsatt skadet, og ikke forventet tilbake før i midten av februar.

Ecuador:

Galindes;
Porozo, Torres, Hincapie;
Preciado, Mendez, Caicedo, Estupinan;
Plata, Sarmiento, Estrada

Senegal:

Mendy;
Sabaly, Koulibaly, Diallo, Jakobs;
Sarr, Mendy, Gueye, Diatta;
Dia, Diedhiou

Posisjon Lag KS S U T MF P
#1 Netherlands 3 2 1 0 4 7
#2 Senegal 3 2 0 1 1 6
#3 Ecuador 3 1 1 1 1 4
#4 Qatar 3 0 0 3 -6 0

Spilltips: Begge lag scorer

Senegal skal opp og score mål, for de skal vinne dette oppgjøret for å kunne avansere til utslagsrundene. Jeg forventer dermed et relativt offensivt Senegal-lag.

Det åpner opp for Ecuador, som absolutt har kvaliteter nok til å utnytte kontringsmulighetene, selv uten Enner Valencia på banen.

De vet også at de er utenfor topp-to om de taper, for Nederland kommer til å sørge for å vinne mot Qatar, da de heller ikke er sikret topp to ved uavgjort. Jeg tror vi får en ganske offensiv og underholdende fotballkamp her.

Spill på at begge lag scorer

Odds hos ComeOn:

2.05!👀

World Cup Grp. A

29th November 2022 - 15:00

Khalifa International Stadium

Ecuador

Match Ended
Senegal

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

There is currently no information to show

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler