Internasjonal pause – kjedelig ventetid?

Med fullt fokus på VM kvalifiseringskamper, U19 og U21 EM kvalik går det selvsagt ut over Eliteserien, Premier League og alle de andre toppseriene. Men, ingen grunn til å sørge!

VM

De to siste rundene av europeiske VM kvalifiseringer er hovedfokus denne uken, og det gir selvsagt gode muligheter for odds på landskampene. Norge møter San Marino på torsdag kveld, og dette kan jo kalles en av de sikreste oddsspillene som finnes. Oddsen du får for norsk seier er riktig nok ikke noe å skrive hjem om, men kampen blir alltid bedre når man har spilt på den og det kan være rom for spennende bets på live odds.

Martin Ødegaard ble som kjent ikke tatt med på landslaget av Lagerbäck og det gav oss utspill i alle tenkelige varianter fra Ødegaards treners “Ikke sjokkert” til Rises “Skandale”. Uansett du har muligheten til å se Ødegaard spille på bortebane mot Irland i U21 EM kvaliken på torsdag.

Klubbfotball

Det finnes noen klubblag som spiller. Det blir selvsagt litt nedover i ligaene det skjer, men for eksempel på lørdag spiller Shrewsbury borte mot Walsall. Shrewsbury har vært sterke og har så langt i sesongen spilt 11 kamper uten tap og har to uavgjort som årligste resultat. Walsall har ikke helt hatt formen og befinner seg litt under midt på tabellen, men i de fem siste møtene har Walsall vunnet tre av kampene og det endte uavgjort i siste møte Shrewsburys hjemmebane. Det kan gi rom for store overraskelser og høy odds.

Du kan også finne fotballkamper i de øverste ligaene om du beveger deg utenfor Europa. Fredag morgen er det nemlig avspark i runde 1 av australsk A-League mellom Melbourne City og Brisbane Roar. To jevne lag som spilte seg til 3. og 4. plass i fjorårets sesong. Formen fra tidligere møter viser 8 – 5 – 8 og det er selvsagt en fotballkamp du kan streame på nett.

Det er klart at det blir eksotisk når det er internasjonal pause, men samtidig gir det deg en god mulighet til å oppleve fotball fra andre deler av verden.

Spill på utenlandsk odds

Det er ingen tvil om at det er VM kvalikene som kommer til å trekke folk til å se fotball på nett og gi de beste spillmulighetene. Utenlandske og ukjente ligaer kan være vrient å spille på siden man ikke har kjennskap til de forskjellige lagene og seriene. Men det finnes god statistikk som kan vøre til hjelp dersom du vil prøve noen oddsspill på ligaer du ikke kjenner for godt. bet365 gir deg full oversikt med sammenligning av lag, form på siste kamper til lagene og masse annen nyttig informasjon om de ulike ligaene. Selvsagt får du tilgang til samme informasjon på Eliteserien, Premier League og alle de andre kjente seriene når de er tilbake. Dersom du ønsker å plassere noen eksotiske bet, streame fotball og få full tilgang til nytting info om fotball fikser du det slik:

Hans Nielsen

248 Artikler