Ghana – Uruguay: Odds & Spilltips

Ghana og Uruguay møtes fredag ettermiddag til et meget spennende oppgjør i VMs gruppe H. Begge lagene har mulighet til å gå videre, men skal begge vinne for å være sikker på å være klar for utslagsrundene.

For før de to siste kampene i denne gruppen er Ghana plassert på andreplass med tre poeng og hele 5-5 i målforskjell, tre poeng bak gruppeleder Portugal som har vunnet begge sine kamper.

Uruguay er plassert helt sist i gruppen med ett poeng så langt, og 0-2 i målforskjell. Mellom de to lagene finner vi Sør-Korea, også med ett poeng, men med 2-3 i målforskjell.

Sør-Korea og Portugal møtes i den siste kampen. Vinner Portugal den så er vinneren av dette oppgjøret klare for utslagsrundene. Vinner Sør-Korea så skal Ghana vinne for å være videre, mens Uruguay skal vinne med flere mål enn det Sør-Korea eventuelt gjør mot Portugal.

Det er fare for at Portugal ikke spiller med sitt antatt sterkeste lag, noe som gjøre denne siste spilledagen i gruppe H veldig interessant. Vi kan få en lignende situasjon som vi fikk i gruppe C onsdag.

Posisjon Lag KS S U T MF P
#1 Portugal 3 2 0 1 2 6
#2 South Korea 3 1 1 1 0 4
#3 Uruguay 3 1 1 1 0 4
#4 Ghana 3 1 0 2 -2 3

International - World Cup Grp. H

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger

Det er ikke meldt om noen nye skader i Ghana-troppen, og de har heller ingen suspensjoner å måtte ta hensyn til, og laget kommer nok til å se omtrent likt ut som det gjorde mot Sør-Korea.

Ser vi på Uruguay så har både Luiz Suarez og Edinson Cavani skuffet stort i de to første kampene, så jeg blir ikke overrasket om begge de to falmende stjernene starter på benken.

Maxi Gomez var god når han kom inn mot Portugal, så jeg forventer han får tillit fra start sammen med Darwin Nunez. Ronald Araujo sliter fortsatt med skader, og blir trolig utelatt fra troppen nok en gang.

Ghana:

Ati-Zigi;
Lamptey, Amartey, Salisu, Mensah;
Partey, Samed;
Kudus, A Ayew, J Ayew;
Williams

Uruguay:

Rochet;
Gimenez, Godin, Coates;
Varela, Valverde, Bentancur, Vecino, Olivera;
Nunez, Gomez

Spilltips: Begge lag scorer

Er det en ting som har kjennetegnet Ghana i de to første kampene dette mesterskapet så er det at kampene blir målrike. De spiller underholdende fotball, men det kan være litt Texas bak i det ghanesiske forsvaret til tider.

Så selv om Uruguay har til gode å score denne turneringen tror jeg det nykomponerte angrepsparet skal få slått hull på byllen mot Ghana. De er også favoritter.

Men jeg tror nok vi får se Ghana score et mål eller to også, så mitt spill i dette oppgjøret blir på at begge lagene scorer, til 1.90 hos ComeOn.

Spill på begge lag scorerr

Odds hos ComeOn:

1.90!👀

Ghana vs Uruguay Odds for HUB:
Kampen starter 02/12 16:00
Kamp avsluttet
World Cup Grp. H

02nd December 2022 - 15:00

Al Janoub Stadium

Ghana

Match Ended
Uruguay

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

8

Gjennomsnittlig mål scoret

0/1

Kamper endte uavgjort

100%

Mål scoret i første omgang

World Cup Quarter Finals

2010

Uruguay

5

Ghana

3

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler