Argentina og verdensstjerner venter Island lørdag, det har ikke stoppet dem før

Argentina Island
Otkritie Arena i Moskva
VM, runde 1 i gruppe D
Lørdag klokken 15.00

Argentina er en av gigantene i dette mesterskapet, og det er få som kan vise til en så stjernespekket tropp som det argentinerne kan. Men det er få som har Messi og Argentina som favoritter til å løfte VM-trofeet.

Til det har både kvalifiseringen og oppkjøringskampene vært for ujevne. I Kvalifiseringen endte Argentina på tredjeplass, hele 13 poeng bak Brasil. Og til tross for spillere som Messi, Dybala og Higuaín på laget klarte man bare å score 19 mål på 18 kvalifiseringskamper.

I de tre kampene Argentina har spilt i år har det endt med 2-0 borte mot Italia, 1-6 borte mot Spania før Haiti ble slått 4-0 på hjemmebane i generalprøven.

Island på sin side hadde en fantastisk imponerende kvalifisering, der det ble gruppeseier foran lag som Kroatia, Tyrkia og Ukraina. Dermed ble Island, med sine rett over 300.000 innbyggere, direkte kvalifisert til årets mesterskap som det eneste i Norden.

I oppkjøringskampene har det vært litt mer ujevnt, og i de to siste kampene har det endt 2-3 mot Norge og 2-2 mot Ghana, begge to på hjemmebane.

Lagnyheter

Det er ingen skader eller karantener å melde om i noen av troppene, men Argentinas førstevalg mellom stengene Sergio Romelo er hjemmeværende grunnet en skade. Derfor blir trolig Chelseas Willy Caballero å se mellom stengene for Argentina.

Islands Gylfi Sigurdsson så lenge ut til å ikke rekke VM, men han har fått spilletid i begge oppkjøringskampene og er trolig å finne i startoppstillingen til Island.

?? On our way to Russia ?? #fyririsland

A post shared by Knattspyrnusamband Íslands (@footballiceland) on

Forventede lagoppstillinger

Argentina: Caballero; Salvio, Otamendi, Rojo, Tagliafico; Biglia, Mascherano; Meza, Messi, Di Maria; Aguero

Island: Halldorsson; Saevarsson, Ingason, Sigurdsson, Magnusson; Gudmundsson, Gunnarsson, Hallfredsson, Bjarnason; Sigurdsson; Finnbogason

TV og live stream

Det er NRK1 og TV2 som har rettighetene til dette mesterskapet, og kampen mellom Argentina og Island kommer til å bli vist på NRK1 lørdag klokken 15.00.

Spilltips til kampen mellom Argentina og Island

På den ene halvdelen står et lag spekket med gode offensive spillere som ikke klarer å score, mens på den andre banehalvdelen finner vi et meget godt defensivt strukturert lag som har sluppet inn for mye mål i de siste kampene.

Ergo har vi en meget vanskelig kamp å tippe, og det er lett å se på Island som en mulig bananskrell for Argentina. Det er også defensive svakheter i Argentina-troppen som sørger for at et Island-mål er alt annet enn usannsynlig.

Vi tror Argentina vinner til tross for at Island scorer et mål. Det gir 3.50 i odds hos Rizk.

Andre utvalgte odds hos Rizk:

Argentina: 1.30 Uavgjort: 5.20 Island: 10.00

Totalt antall mål – Over 2.5: 1.82 Under 2.5: 1.96

Første målscorer – Messi: 3.50 Finnbogason: 13.00

Rizk har lansert sin nye sportsbook og vil være vår samarbeidspartner under VM. Og i tillegg til velkomstbonus får du som ny kunde et Rizk fritt spill. Spill for 100 kroner eller mer, få hele beløpet tilbake om du taper!

Spill her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler