Spilltips til Supercoppa-kampen mellom Juventus og AC Milan

king abdullah sports city

Spille på kampen ⚽? Gjør det hos Unibet!

Begge lag scorer: 2.00 i odds!

Det er klart for den italienske supercupen mellom storklubbene Juventus og Milan, og vi gir det siste nytt, spilltips og forteller deg hvordan du får sett oppgjøret.

Juventus – AC Milan
King Abdullah Sports City, Jeddah
Italiensk Supercup
Onsdag klokken 18:30

TV og live stream

Kampen kommer til å være tilgjengelig for alle kunder til Unibet, og de er de eneste som sender kampen i Norge. Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

LES MER: Serie A-sjefen forsvarer valget av Saudi Arabia som vertsnasjon.

Lagnyheter

Juventus har flere skader å måtte ta hensyn til for tiden, blant annet er Mario Mandzukic uaktuell. Men Allergi har i det minste tre av fine fire favorittspillere i forsvarsleddet tilgjengelig.

For AC Milan sin del er Gonzalo Higuain med troppen til Saudi Arabia, til tross for at det er stor usikkerhet rundt hans fremtid på San Siro, han skal være sterkt ønkset av Chelsea. Ellers er Suso suspendert, mens Caldara, Biglia og Bonaventura er ute med skader.

Forventede lagoppstillinger:

Juventus: Szczesny; De Sciglio, Bonucci, Chiellini, Sandro; Bentancur, Pjanic, Matuidi; Dybala, Ronaldo, Costa

AC Milan: Donnarumma; Calabria, Zapata, Romagnoli, Rodriguez; Calhanoglu, Kessie, Bakayoko, Paqueta; Higuain, Cutrone

Spilltips: Begge lag scorer

Vi tror Juventus tar dette, men det er en gylden mulighet for et AC Milan-lag desperat etter edelt metall til å hente hjem et trofé, og vi tror ikke dem gir seg uten kamp.

Milan har også slått tilbake med to strake seire etter at klubben gikk hele fire kamper uten å hverken vinne eller score, inkludert et 0-1-tap mot Fiorentina.

Juventus står på sin side med fire seire, én uavgjort og ett tap på sine siste seks kamper i aller turneringer.

Det kan bli meget spennende i Saudi Arabia onsdag kveld, og vi håper på minst mål til begge lag og godt offensivt spill.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler