Spilltips: Leicester – Chelsea i Premier League

Leicester – Chelsea
Premier League
King Power stadium
Lørdag klokken 16.00

Lørdag ettermiddag tar Leicester i mot Chelsea til dyst i Premier League på Kong Power Stadium og det er de regjerende mesterene som er ganske klare favoritter. Få odds og spilltips til kampen her.

Grufull serieåpning

Men de regjerende mesterene fikk ikke den beste åpningen på årets sesong. Chelsea fikk på papiret en enklest mulig mostander i form av Burnley på hjemmebane i den første kampen.

Men ved hjelp av rødt kort til både Gary Cahill og Cesc Fabregas og to scoringer av Sam Vokes ble resultatet til slutt 2-3 til Burnley. I de to påfølgende kampene har det dog blitt meget sterke resultater i form av 1-2 borte mot Tottenham og 2-0 hjemme mot Everton.

Lørdagens hjemmelag har ikke åpnet like godt, men to meget tøffe bortekamper er mye skyld i det. Leicester startet ved å tape 4-3 borte mot Arsenal før de slo Brighton 2-0 hjemme. I forrige serierunde ble det et 2-0 tap for Manchester United.

Får ikke registrere 220-millioners signering

Leicester solgte midtbanegeneralen Danny Drinkwater til nettopp Chelsea på overgangsvinduets siste dag, og hentet den portugisiske landslagsspilleren Adrien Silva fra Sporting CP som erstatter.

Men nå har FIFA nektet Leicester i å registrere portugiseren fordi de mener Leicester var 14(!) sekunder for sen med å registrere han.

Leicester har anket avgjørelsen fordi de mener de hadde fått en times utsatt frist fra FIFA. Om ikke anket blir tatt til følge kan det bli tynt kledd på Leicesters midtbane i månedene fremover.

Danny Drinkwater etter å ha signert for Chelsea.

Chelsea forsterket med to spillere like før fristen

Chelsea hentet nevnte Danny Drinkwater fra Leicester og italienske Davide Zappacosta sent siste dagen av overgangsvinduet, til stor lettelse for Chelsea-fansen og manager Antonio Conte som mente laget var for svakt dekket sentralt på midtbanen og på backene.

Begge de to spillerene er landslagsspillere for henholdsvis England og Italia og vil gi den resterende Chelsea-troppen god konkuranse.

Tidligere møter

De to lagene har møtt hverandre totalt 50 ganger siden oppstarten av Premier League og det er Chelsea som har klart best statistikk å vise til.

Chelsea har vunnet totalt 24 av dem, mens Leicester kun har vunnet 7. 19 har endt uavgjort. Når Leicester er hjemmelag er statistikken 5 seire til leicester, 9 til Chelsea og 11 uavgjort.

Skader og suspensjoner

Hjemmlaget har kun to spillere som er usikker til lørdagens kamp. Harry Maguire har en føling i et kne mens Vicente de La Fuente Ibo har en kjenning i lysken.

Chelsea har Baba Raham ute med en kneskade til ut i oktober mens Gary Cahill står over sin siste kamp etter suspensjonen han fikk etter sitt røde kort i sesongåpningen mot Burnley.

Kampen spilles på Leicesters hjemmebane, King Power stadium.

Spilltips: Chelsea vinner med minst to mål

Vi føler de regjerende mesterene er et såpass mye bedre lag enn mesterene fra 2015/16 sesongen at dette vinner de greit.

Og tar man med i betrakningen at Leicester er svekket sentralt på midtbanen mens Chelsea er styrket, pluss at bortelaget har en Alvaro Morata i målform (scoret tre landslagsmål for Spania sist uke) bør dette bli en grei borteseier.

Odds for kampen fra bet365:

Leicester: 4.50 Uavgjort: 3.75 Chelsea: 1.28

Odds for Chelsea-seier med (-1) handicap: 3.00

Vi går for seier til bortelaget på minst to mål til 3.00 i odds.

Alle tips er godt undersøkt og gitt i godt tro, men profitt kan ikke garanteres. Odds korrekt ved publisering, men kan bli forandret før avspark.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler