Spilltips til søndagens Eliteseriekamp mellom Rosenborg og Haugesund

For andre sesong på rad klarte Rosenborg denne uken å kvalifisere seg til Europa League-gruppespillet. Dermed er det duket for både gullkamp og sene Europa-kamper på Lerkendal denne høsten.

Rosenborg – Haugesund
Lerkendal stadion, Trondheim
Eliteserien, runde 21
Søndag klokken 18:00

Og sesongens første høstkamp er en tøff kamp hjemme mot Haugesund. Rosenborg-laget kommer fra bortekamp i Makedonia, og det blir spennende å se hvor mye det har gått ut over kreftene til Rosenborg-laget.

Haugesund på sin side står nå med fem kamper uten tap og er for alvor med i kampen om medaljer. Rosenborg-kampen er den første av flere tøffe bortekamper i høst, blant annet til Sarpsborg og Molde.

Med ti serierunder igjen er Haugesund på en tredjeplass, kun tre poeng bak Brann, og fem poeng bak serieleder Rosenborg. Med andre ord er det duket for en såkalt sekspoengs kamp søndag kveld, da Haugesund klatrer helt opp i ryggen på Rosenborg ved seier, og trolig er helt ute av gullkampen ved tap, åtte poeng bak trønderne.

Lagnyheter

Rosenborg har Samuel Adegbenro, Yann-Erik de Lanlay og Pål Andre Helland ute med skader, mens Nicklas Bendtner er usikker grunnet en strekk.

For Haugesund sin del er Cosic, Gytkjær og Wadji alle ute med skader.

TV og live stream

Kampen kommer til å bli vist på Eurosport Pluss og Eurosport Player i Norge, men befinner du deg utenfor landets grenser kan du få sett kampen med live stream hos Unibet.

Det eneste du behøver for å live streame kampen hos Unibet er an aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har plassert et bet de siste 24 timer.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Oddstips

Rosenborg er i kjempeform for tiden, og når de nå tar imot det andre store formlaget i serien, Haugesund, kan det bli artig. Vi tror det kan bli målrikt, og går derfor for over 3,5 mål til 2.38 i odds hos Unibet.

Spill her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler