Spilltips til lørdagens Premier League-kamp mellom Fulham og Manchester United

Fulham Manchester United spilltips

Manchester United skal ut i sin siste test før Paris Saint-Germain kommer på besøk på Old Trafford i Champions League når de lørdag gjester Fulham i London.

Nedrykksspøkelse er meget tilstede på Craven Cottage, og Claudio Ranieris menn bør få med seg noe fra denne kampen om de avstanden opp til sikker plass ikke skal bli altfor stor.

Fulham – Manchester United
Craven Cottage, London
Premier League – Runde 26
Lørdag klokken 13:30

Det er ikke til å komme utenom den fantastiske starten Ole Gunnar Solskjær har fått som manager i Manchester United, og det går heller ikke ubemerket hen på balløya. Fredag ble nordmannen kåret til månedens beste manager i Premier League i januar, en kåring José Mourinho aldri klarte å vinne som manager for de røde djevlene.

Spilltips: Bortelaget vinner + Begge lag scorer

Manchester United har for alvor blandet seg inn i kampen om Champions League neste år, og vil med seier i denne kampen virkelig legge press på London-lagene Arsenal og Chelsea.

Klubben har enda ikke tapt siden Solskjær tok over, og status i premier League er så langt 8-1-0 under nordmannens ledelse. For Fulham sin del ser det svært mørkt ut. Plassert nest nederst på tabellen er det nå hele syv poeng opp til sikker plass for Ranieris menn, en avstand som kan bli enda større ved tap i denne kampen.

Men det bor litt mål i dette Fulham-laget, og man skal fortsette å stole på at Aleksandar Mitrović putter videre utover i sesongen. Det tror vi han gjør, og han kan raskt pirke inn et mål mot et United-forsvar som ikke alt for ofte holder nullen.

Vi tror Solskjærs menn tar nok en seier, men ikke klarer å holde nullen borte mot Fulham.

Det gir 3.05 i odds hos Unibet!

Forventede lagoppstillinger

Fulham: Rico; Odoi, Le Marchand, Ream, Bryan; Chambers, Seri, Cairney; Babel, Mitrovic, Sessegnon

Manchester United: De Gea; Dalot, Lindelof, Jones, Shaw; Fred, Herrera; Sanchez, Pogba, Martial; Lukaku

TV og live stream

Det er TV2 som har rettighetene til å sende Premier League i Norge, og denne kampen kommer derfor til å bli vist på deres sportskanaler og på TV2 Sumo.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler