Spilltips: skadekrise i Manchester United før møtet med Crystal Palace i kveld

Crystal Palace Manchester United spilltips live stream

Søndagens målløse uavgjortresulat mot Liverpool sørget for at Manchester United ble skubbet ned fra Champions League-plassene. I kveld skal Solskjærs menn gjenerobre sin plass blant topp fire på tabellen.

Crystal Palace – Manchester United
Selhurst Park, London
Premier League, runde 28
Onsdag klokken 21:00

Crystal Palace vinner + Begge lag scorer? 5.75 i odds hos RIZK!

Men det kommer til å bli et rotterace om den fjerde og siste Champions League-plassen mellom Manchester United, Arsenal og Chelsea de siste 10 serierundene.

For øyeblikket er det Arsenal som er i førersetet med 53 poeng, mens Manchester United og Chelsea følger etter med henholdsvis 52 og 50 poeng. Chelsea har dog én kamp mindre spilt enn de to andre.

Skademareritt

Men det kan fort bli tøft for Ole Gunnar Solskjær og hans menn å ta med seg tre poeng fra Selhurst Park i kveld, Manchester United har nemlig opp mot 10(!) spillere utilgjengelig på grunn av skade.

Både Ander Herrera, Juan Mata og Jesse Lingard måtte forlate banen allerede i den første omgangen mot Liverpool i helgen, og må alle stå over kampen i kveld. I tillegg er spillere som Nemanja Matic, Antonio Valencia og Phil Jones skadet.

Marcus Rashford, Anthony Martial og Matteo Darmian er alle svært usikre, og kommer til å bli testet helt opp mot kampstart.

For Roy Hodgson sin del er Mamadou Sakho, Aaron Wan-Bissaka, Martin Kelly, Connor Wickham og Pape Souare alle utilgjengelige.

Tidenes eldste Premier League-manager

Når Crystal Palace vant 4-1 borte mot Leicester på søndag var Roy Hodgson 71 år og 198 år gammel, noe som gjør han til den eldste manageren som noen gang har ledet en Premier League-klubb i kamp.

Og engelskmannen som startet sin trener karriere for svenske Halmstad i 1976 har ingen planer om å gi seg riktig enda. -Jeg synes det er fint å fortsatt være i arbeid, sier han til BBC Sport.

Forventede lagoppstillinger

Crystal Palace: Guaita; Ward, Tomkins, Dann, Van Aanholt; McArthur, Milivojevic, Schlupp; Townsend, Batshuayi, Zaha

Manchester United: De Gea; Young, Smalling, Lindelof, Shaw; Pereira, McTominay, Pogba; Sanchez, Lukaku, Martial

Spilltips: Uavgjort

I likhet med Manchester United kommer Crystal Palace til dette oppgjøret stinne av selvtillit, etter at Leicester ble knust hele 4-1 i helgen i det som ble Claude Puels siste kamp som manager for Leicester City. Tidligere Manchester United-spiller Wilfried Zaha scoret to av Palaces mål og ble kåret til banens beste spiller.

Det, og vissheten om at Manchester United mangler såpass mange sentrale spillere gir oss en god magefølelse på at dette kan bli poeng deling. Og når oddsen er såpass bra som 3.45 hos Unibet er det vårt spilltips i dag.

Uavgjort mellom Crystal Palace og Manchester United; 3.45 i odds hos Unibet.

TV og live stream

Det er TV2 som har rettighetene til å sende Premier League i Norge, og denne kampen kommer derfor til å bli vist på deres sportskanaler og på TV2 Sumo.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler