Spilltips: Målrikt i Premier League-oppgjøret mellom Crystal Palace og Everton

Selhurst Park Crystal Palace Everton spilltips

Crystal Palace – Everton

Selhurst Park, London
Premier League, 3. serierunde

Den tredje runden av Premier League 2020/21 sparkes i gang med hele fire oppgjør lørdag, blant annet Evertons kamp borte mot Crystal Palace.

Begge de to klubbene har fått det som må kalles perfekte starter på årets Premier League-sesong, med to seire hver av to mulige. Dermed topper de tabellen sammen med Leicester, Arsenal og Liverpool.

Crystal Palace vant årets første hjemmekamp 1-0 mot Southampton, før Manchester United på imponerende vis ble slått 3-1 på Old Trafford sist uke. I Ligacupens andre runde ble det derimot tap på straffesparkkonkurranse mot Bournemouth.

Det har blomstret av Evertons offensive spill så langt denne sesongen, og Liverpool-klubben har vunnet 1-0 borte mot Spurs og hele 5-2 hjemme mot West Bromwich. i Ligacupen ble Fleetwood enkelt slått 5-2 på bortebane.

Crystal Palace sliter med mye fravær i forsvaret, der både Scott Dann, Gary Cahill, James Tomkins, Patrick van Aanholt og Nathan Ferguson er utilgjengelige.

For Evertons del er Jan-Philippe Gbamin og Cenk Tosun de mest fremtredende fraværene.

Gjestenes angrep kommer til å skape solide problemer for et skadeskutt Palace-forsvar, men Everton-forsvaret har heller ikke vært veldig overbevisende så langt. Her kommer det til å bli mål, og jeg tror det blir mål i begge ender av banen.

Jeg går for at begge lag scorer, og at det blir scoret mer enn 2.5 mål totalt. Det gir fine 2.60 i odds hos Betway.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler