Spilltips: Chelsea sikrer viktig seier hjemme mot Crystal Palace

Chelsea Crystal Palace spilltips odds

Chelsea – Crystal Palace

Stamford Bridge, London
Premier League, 4. runde

Begge de to klubbene ble slått ut på straffesparkkonkurranse i Ligacupen i midtuken. Crystal Palace tapte 10-11 på straffer etter 0-0 borte mot Bournemouth mens Chelsea tapte 4-5 etter at de holdt Spurs til 1-1 på Tottenham stadion.

Crystal Palace møtte suverene Everton på hjemmebane sist helg. Der sørget Calvert-Lewin og Richarlison for at det endte med 2-1-seier til bortelaget. Cheikhou Kouyaté scoret Palace sitt mål.

Chelsea gjestet dumbekandidat West Bromwich på The Hawthorns, i en kamp London-laget var storfavoritter. Men vertene sjokkerte gjestene fra Englands hovedstad og ledet 3-0 til pause, godt hjulpet av horribelt forsvarsspill av Chelsea.

Men Frank Lampards gutter slo tilbake, og sikret seg ett poeng takket være mål av Mason Mount, Hudson-Odoi og tammy Abraham i den andre omgangen.

Hakim Ziyech og Billy Gilmour er fortsatt utilgjengelige for hjemmelaget. For Crystal Palace sin del er det fortsatt store fravær i forsvaret, og både Scott Dann, Gary Cahill, James Tomkins, Patrick van Aanholt og Nathan Ferguson er utilgjengelige.

Det er så langt kommet fire mål i snitt per Chelsea-kamp, og vi tviler på at Lampard har fikset det som er åpenbare forsvarsproblemer på én uke. Det er på tide at Werner og Havertz kommer skikkelig i gang i Premier League.

Jeg tror det løsner litt for Chelsea her på hjemmebane. Men med blant annet Zaha på motsatt banehalvdel tviler jeg på at det blir smultring på Thiago Silva og co.

Jeg går for Chelsea-seier i tillegg til at begge lag scorer, det gir fine 3.00 i odds hos betway.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler