Odds og spilltips til torsdagens kamp mellom Lech Poznan og Haugesund

Vi skal se på kampen som blir spilt i Polen torsdag kveld. Hvordan er formen og utgangspunktet til lagene. Her får du også oddsen og vi gir deg spilltips om hvem vi tror vinner.

Haugesund i storform

Torsdag skal Haugesund bryne seg på Lech Poznan borte i Polen i Europa League-kvalifiseringens andre runde. Rogalendingene fikk seg et godt utgangspunkt på hjemmebane forrige uke.

Med 3-2 i sekken skal Haugesund prøve å klare minst uavgjort, og alle helst score to bortemål.

Rogalendingene har ikke tapt på elleve kamper i alle turneringer, sist laget tapte var mot Kristiansund borte i Eliteserien den 21 mai.

Siden det har de vunnet fire av seks Eliteserie-kamper, to cup-runder og slått ut Coleraine i den første kvalifiseringsrunden i Europa League. I helgen ble det en fortjent 2-0 seier over Aalesund hjemme på Haugesund stadion.

Lech Poznan på sin side startet den polske sesongen med å spille 0-0 hjemme mot Sandecja Nowy Sacz på søndag. Polakkene står derved med et tap og en uavgjort på sine to første tellende kamper denne sesongen.

Det var en imponerende oppvisning i angrepsfotball Haugesund viste i den første kampen mot det polske storlaget. Liban Abdi, Haris Hajradinovic og Shuaibu Lalle Ibrahim scoret målene.

Spilltips: Haugesund klarer uavgjort

Selv om Lech Poznan skal være bedre på papiret er de i dårlig form og langt i fra kampform.

Haugesund har en imponerende form og fortsetter sin rekke med kamper uten tap også i kveld.

Oppgjøret blir spilt på majestetiske Stadion Miejski i Poznan. Stadionet med en kapasitet på over 43.000 er et av Polens største.

Oddsen hos Bet365 er som følger:

Lech poznan: 1.45

Uavgjort: 4.33

Haugesund: 7.00

Vi går for uavgjort til fine 4.33 i odds og Haugesund videre i Europa League.

Alle tips er godt undersøkt og gitt i godt tro, men profitt kan ikke garanteres. Odds korrekt ved publisering, men kan bli forandret før avspark.

Tredje kvalik-runde

Der venter vinneren av en av de andre kampene i den andre kvalifiseringsrunden, Valletta fra Malta eller Utrecht fra Nederland.

Den første kampen som ble spilt på Malta forrige uke endte 0-0, og det er nederlenderene som er favoritter i returoppgjøret.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler