Odds og spilltips til Sverige – Luxembourg

Sverige er nødt å hjemmekampen mot Luxembourg for å fortsatt ha sjans på førsteplassen i VM-kvalifiseringens gruppe A. Få odds og spilltips til kampen her.

Sterk seier mot Frankrike

Sverige meldte seg for alvor inn i kampen om gruppeseieren da de slo gruppeleder Frankrike med 2-1 i juni på Friends Arena i Stockholm.

Men i slutten av August kom det et slag for baugen da Bulgaria ble for sterke på bortebane og vant 3-2. Heldigvis for Sverige klarte Frankrike kun 0-0 hjemme mot Luxenbourg, og med en 0-4 seier borte mot Hviterussland sist er Sverige fortsatt med i kampen om direkteplass til neste års VM.

Nederland lurer bak

Nederland er også med i tetkampen, men hollenderene håper nok først og fremst på å stjele play-off plassen til Sverige. De møter Hviterussland borte lørdag mens Frankrike skal til Bulgaria.

Frankrike leder gruppen med sine 17 poeng forann Sverige som har 16, Sverige har dog ett mål bedre målforskjell enn franskmennene. Nederland følger på plassen bak med 13 poeng.

Knepen seier sist

Sverige og Luxembourg møttes i VM-kvalifiseringen for første gang i historien i fjor da de spilte første oppgjøret i Luxembourg.

Sverige gikk seirende ut av det møtet, selvom det var alt annet enn imponerende med en knepen 0-1 seier.

Luxembourg ligger på nest siste plass i gruppen men har klrat å karre med seg en seier mot Hviterussland og uavgjort mot Frankrike og Hviterussland.

Troppene:

Sverige:

Keepere: Robin Olsen, Karl-Johan Johnsson, Kristoffer Nordfeldt.

Forsvarsspillere: Mikael Lustig, Victor Lindelöf, Andreas Granqvist, Martin Olsson, Ludwig Augustinsson, Filip Helander, Emil Krrafth, Sebastian Holmén.

Midtbanespillere: Sebastian Larsson, Albin Ekdal, Emil Forsberg, Jakob Johansson, Gustav Svensson, Viktor Claesson, Marcus Rohdén, Ken Sema.

Angripsspillere: Marcus Berg, John Guidetti, Ola Toivonen, Isaac Kiese Thelin.

Luxembourg:

Keepere: Jonathan Joubert, Anthony Moris, Ralph Schon.

Forsvarsspillere: Mario Mutsch, Chris Philipps, Kevin Malget, Enes Mahmutovic, Marvin Martins, Aldin Skenderovic, Tim Hall.

Midtbanespillere: Mathias Jänisch, Laurent Jans, Christopher Martins, Dwayn Holter, Vincent Thill, Gerson Rodrigues, Eric Veiga, Jan Ostrowski, Olivier Thill, Danel Sinani.

Angrepsspillere: Daniel da Mota, Aurélien Joachim, David Turpel.

Spilltips: Sverige vinner med fire mål eller mer

Vi tror Sverige er såpass lysten på førsteplassen i gruppen at de kommer til å kjøre over Luxembourg lørdag. Luxembourg skal ikke undervurderes, men Sverige har vist seg som et meget godt kollektiv som kan prestere godt når det virkelig gjelder.

Odds for kampen hos bet365:

Sverige: 1.05

Uavgjort: 19.00

Luxembourg: 41.00

Sverige med (-3) handicap: 2.10

Vi går for svensk firemålsseier eller mer til 2.10 i odds.

Alle tips er godt undersøkt og gitt i godt tro, men profitt kan ikke garanteres. Odds korrekt ved publisering, men kan bli forandret før avspark.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler