Odds og spilltips til kampen mellom Portugal og Sveits

Portugal tar i mot Sveits til kampen om gruppeseier i VM-kvalifiseringens gruppe B. Vinneren går direkte til VM mens taperen må gjennom play-off. Få odds og spilltips til kampen her.

Vunnet alle sine kamper

Sveits har imponert stort denne kvalifiseringen og vil med seier mot Portugal i kveld ha vunnet absolutt alle kvalifiseringskampene sine. Til nå har de 23-5 i målforskjell.

Portugal på sin side har vunnet alle kampene sine siden den aller første kvalifiseringskampen, som naturligvis var borte mot nettopp Sveits. Den kampen endte til slutt 2-0.

Har bedre målforskjell

Det betyr at Sveits står med 27 poeng før den siste kampen mens Portugal har 24. Portugal vil med seier gå forbi Sveits grunnet sin målforskjell på 30-4.

Men taperen er uansett garantert å bli blant de åtte beste av totalt ni gruppetoere som får plass i play-off runden i november.

Jakter målrekord

Cristiano Ronaldo Portugal

Er det noe Portugals store stjernespiller Cristiano Ronaldo har sans for så er det rekorder, og ikke minst scoringsrekorder. Tirsdag kveld har han nemlig sjans til å sikre seg nok en scoringsrekord.

Robert Lewandowski ble nemlig med sin ene scoring i søndagens kamp mot Montenegro den mestscorende i en europeisk kvalifisering noensinne med sine 16 mål.

Cristiano Ronaldo lurer bak med 15 mål, og det er lett å tro at han ikke er fornøyd med å dele den rekorden med polakken. Vi vil nok se en meget målkåt Ronaldo i kveldens kamp.

Godt kjent med hverandre i VK-kvaliken

De to lagene har møttes hele åtte ganger før i kvalifiseringen til VM, og det er som oftest svært jevnt mellom landene.

Begge lag står med tre seire hver mens to har endt med uavgjort. Målforskjellen er 10-9 fordel Sveits. Med Portugal som hjemmelag er tallene 2-0-2 og 4-3 i målforskjell.

Spilltips: Mye mål

Det er mange faktorer som gjør denne kampen yttert interessant å spille på. Et Sveits som garantert er interessert i å gå gjennom hele kvaliken med seire, som gir en fin odds på 6.00. Cristiano som nok har meget lyst å sikre seg en ny scoringsrekord må scorre 2 eller flere, som gir fine 3.10 i odds.

At vinneren er garantert en plass i VM vil nok også resultere i angrepsfotball og mål, oddsen for at det blir 2.5 mål eller mer er på 2.05. Den går vi for.

Minst to mål til Ronaldo er vårt andre tips. Og ønsker du en fin sjans for å inkassere noen kroner; Sveits-seier til 6.00 i odds.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler