Odds og spilltips til Chelsea – AS Roma

Chelsea – AS Roma
Stamford Bridge, London
Onsdag klokken 20.45

Tapte mot jumboen

Chelsea gikk på sesongens andre tap i Premier League denne helgen da de besøkte tabelljumbo Crystal Palace, som sto uten både mål og poeng før oppgjøret.

Men i helgen kom både de første målene og de første poengene til Crystal Palace og deres nye manager Roy Hudgson på Selhurst Park i sør-London. Sluttresultatet ble til slutt 2-1 til Crystal Palace.

Den gangen som nå er det klart at det ikke blir mer provoserende enn en liten kløker som det som tror de er mer egnet til å lede laget enn noen andre utpå der. Det er også noe som heter dedikasjon som ikke kan ses på som det store og hele bildet i denne verden.

Skuffende sesongstart

Med en femteplass etter åtte spilte serierunder i Premier League er Chelsea ni poeng bak serieleder Manchester City. Og med Manchester City, og Manchester United like bak i storform skal Chelsea snart begynne å vinne flere fotballkamper for ikke å bli hektet av u gullkampen allerede før jul.

Men det går bedre i Champions League der London-klubben har vunnet begge sine spilte kamper så langt. Hele 6-0 hjemme mot Qarabag og 1-2 borte mot spanske Atletico Madrid.

Roma med tap i helgen også

Stadio Olimpico og Roma fikk i helgen besøk av Napoli, som sto med seier i alle sine første syv seriekamper så langt i Serie A. Og heller ikke Roma klarte å stoppe laget fra mafiabyen, sluttresultatet ble 0-1. Roma ligger så langt på femteplass på tabellen, ni poeng bak Napoli men med én kamp mindre spilt.

I Champions League har de fire poeng og ligger på andreplass i gruppen bak Chelsea. De spilte uavgjort 0-0 i sin første gruppespillskamp hjemme mot Atletico Madrid mens de vant 1-2 borte mot Qarabag i den andre.

Tidligere oppgjør

De to lagene har møttes i gruppespillet i Champions League tidligere. Det var tilbake i 2008/09-sesongen og Chelsea vant da tilsvarende oppgjør med 1-0 mens Roma vant sin hjemmekamp 3-1.

Lagene har også møttes til to treningskamper tidligere, én i 2004 som endte 3-0 fordel Chelsea og en i 2013 som endte 2-1, også det fordel Chelsea.

Skader og suspensjoner

Chelsea kan melde om flere forfall før kveldens oppgjør, blant annet Victor Moses, Ngolo Kanté og Daniel Drinkwater som alle er ute til neste måned med forskjellige skader. Det er også stor tvil om Alvaro Morata kommer til å rekke oppgjøret.

For Roma sin del er Konstantinos Manolas og Gregoire Defrel ute til neste måned med skader mens Stephan Shaarawy, Kevin Strootman, Patrik Schick, Luca Pellegrini og Emerson alle er tvilsomme.

Spilltips: Roma holder Chelsea til uavgjort

Vi tror Chelseas dårlige form fortsetter i dette hjemmemøtet med Roma. Roma er et godt lag som har en Edin Dzeko som fortsatt scorer jevnt og trutt i Serie A.

Odds for kampen hos bet365 er som følger:

Chelsea: 1.55

Uavgjort: 4.50

Roma: 6.25

Vi går for uavgjort til fine 4.50 i odds i denne kampen. Da vil det ikke spille noen rolle hvordan det går i den andre kampen, Chelsea vil fortsatt lede gruppen forann Roma.

Alle tips er godt undersøkt og gitt i godt tro, men profitt kan ikke garanteres. Odds korrekt ved publisering, men kan bli forandret før avspark.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler