Norge – Tsjekkia: odds og spilltips i VK-kvaliken

Norge – Tsjekkia, VM-kvalik

  • Sted: Ullevaal stadion, Oslo
  • Når: Lørdag klokken 20.45
  • Hvor kan du se den: Eurosport Player og TV Norge

Norge tar i mot Tsjekkia til det som er en langt mindre spennende kamp enn vi hadde håpet på før kvalifiseringen startet i fjor høst. De norske gutta har tapt 4 av de første 5 kampene og har nesten kun æren å spille for på lørdag. Nesten, fordi det er fortsatt en del ting å ta med seg med en seier, ikke minst kan man få en ørliten tro igjen på at det bor noe i dette laget. For det andre vil seier hjelpe oss i å klatre oppover igjen på FIFA-rankingen, som igjen kan ha mye å si for trekningene til kvalifiseringen til EM2020 og den nye landslagsligaen.

Ullevaal Stadion

Tre debutanter med

Landslagssjef Lars Lagerbäck tar med seg tre debutanter til de to neste kampene mot Tsjekkia og Sverige, mens Marcus Henriksen, Joshua King og Omar Elabdellaoui, som ellers er fast på laget er ikke med på grunn av skade. Det er ventet at Lagerbäck vil starte med unggutten Sander Berge på midten, som har imponert stort i vårsesongen i Belgia for Genk. På spissplass vil vi også mest sannsynlig se en nykommer, i form at Eliteseriens toppscorer Ohi Omoijuanfo.

Tsjekkia tar med seg et lag ganske likt det som slo Norge 2-1 i November, et godt lag men uten de helt store stjernene som de var kjent for før. Samtidig møter Nord-Irland, som er 2 poeng forann Tsjekkia på tabellen, Azerbaijan borte, så Tsjekkia er avhengig av poeng for å eventuelt henge med i kampen om andreplassen i gruppen.

Men vi er overbevist om at de norske guttene og Lars lagerbäck er veldig interessert i å snu negativiteten rundt landslaget for tiden, og vil gi alt for å vinne på lørdag. Og med gutter som Sander Berge, Møller Dælhi og Moi i startoppstillingen har vi kreativitet til å spille ut et lag på omtrent samme nivå som oss.

Stefan Johansen

Oddsen for kampen hos Bet365 er som følger:

  • Norge: 2.60
  • Uavgjort: 3.00
  • Tsjekkia: 2.90

Vi spiller på Norge til 2.60 i odds. Det fører Norge opp på 6 poeng etter 6 spilte kamper, men ingen mulighet til å avansere på tabellen.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler