Spilltips til kveldens Championship-kamp mellom Millwall og Fulham

Millwall FC – Fulham FC
The Den, London
The Championship, runde 44
Fredag klokken 20.45

Med tre seriekamper igjen å spille befinner Fulham seg på tredjeplass på Championship-tabellen, ett poeng bak Cardiff på direkte opprykk, men med én kamp mer spilt.

Kvalifiseringsplassen er allerede sikret, men Aston Villa tre poeng bak har enda muligheter for å ta tredjeplassen fra Stefan Johansen og co, og derfor er tre poeng i kveld svært viktig for klubben.

To lag som ikke taper

Men det skal ikke bli lett for Fulham, for Millwall har også meget å spille for i kveld. De befinner seg nemlig på sjetteplass, den siste kvalifiseringsplassen, og har kun fire poeng ned til Bristol City på ellevte plass.

Og begge lagene har også en meget fin statistikk å ta vare på. Millwall har gått hele 17 serierunder uten å tape før kveldens kamp, mens Fulham ikke har tapt en seriekamp siden midten av desember, hele 21 kamper!

Lagnyheter

Millwall-trener Neil Harris kan glede seg over at det ikke har kommet noen nye skader siden forrige serierunde og han vil derfor trolig starte med samme startellever som i 11 av de siste 13 seriekampene.

For Fulham sin del er troppen helt skadefri og klar til dyst, og det er også ventet at Slaviša Jokanović stiller med samme ellever som sist.

Forventede lagoppstillinger

Milwall (4-4-2): Archer; Romeo, Hutchinson, Cooper, Meredith; Wallace, Williams, Saville, Marshall; Gregory, Morison

Fulham (4-3-3): Bettinelli; Fredericks, Odoi, Ream, Targett; Johansen, McDonald, Cairney; Piazon, Mitrovic, R. Sessegnon

Hvordan ser du kampen med live stream?

Om du ikke har mulighet til å få sett kampen på Viasport 3 er det andre alternativer for å se dette oppgjøret fra The Championship, blant annet hos Unibet.

Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Spilltips til kampen

Det er et vanskelig oppgjør å tippe, men med tanke på begge klubbenes nylige form er det lett å gå for uavgjort. Vi tror derimot at Fulham har det som skal til for å slå Millwall på bortebane, og direkte opprykk er en betydelig større gulrot enn kvalifisering. Vi går for Fulham-seier til 2.25 i odds, og håper Stefan Johansen blir matchvinner.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler