Spilltips: Komfortabel Norge-seier i EM-kvalifiseringen 2019s siste kamp

National stadium malta spilltips norge

Spill på kampen Malta – Norge ⚽ hos Unibet!

B med -2 hc 1.79!

I kveld spiller Norge sin siste landskamp i 2019, og Lars Lagerbäck gjør fire bytter på laget fra fredag, i det som er en ikke veldig betydningsfull kamp borte mot Malta.

Landslagsledelsen har allerede offentliggjort laget som trer ut på matten på Malta i kveld, der Norge kan passere Romania på tabellen og dermed sikre tredjeplassen i EM-kvalifiseringens gruppe F.

Malta – Norge
National stadium, Malta
EM-kvaliken, gruppe F
Mandag klokken 20:45

Spania og Sverige er klare for EM før den siste spillerunden i gruppe F, og det er dermed ikke stort annet å spille for enn rangeringspoeng for Lars Lagerbäcks menn. Men det er viktig for svensken å finne de riktige kombinasjonene før den viktige playoff-kampen mot Serbia i mars.

Malta er derfor en fin motstander med tanke på å teste ut noen nye konstellasjoner. Malta har tapt åtte strake kamper, og har ikke scoret et mål siden de vant 2-1 hjemme mot Færøyene i mars.

Lagerbäck må fortsatt klare seg uten både Martin Ødegaard og Erling Braut Haaland. Dermed er det duket for nok en kamp for Alexander Sørloth på topp, mens Mats Møller Dæhli blir testet på midtbanen i dette oppgjøret.

Norges ellever: Nyland; Svensson, Ajer, Reginiussen, Meling; Møller Dæhli, Berge, Henriksen, Fossum; Sørloth, King

Spilltips: Norge vinner med (-2) handicap

Norge kommer fra en god prestasjon hjemme mot Færøyene, mens Malta ble knust hele 0-7 borte mot Spania. Har som nevnt ikke scoret mål på åtte forsøk, og tapte sin forrige hjemmekamp 0-4 for Sverige.

Vi tror det er omtrent det samme Norge kommer til å vinne i kveld. Har to spisser i god form på topp, mens det er duket for enda mer kreativitet på midtbanen med Møller Dæhli inne i startelleveren.

Har også flere gode hodespillere, så Norge kommer til å være farlige også på dødball. Vi tror det kan bli både tre, fire og fem mål til de norske guttene i kveld, men safer inn på et spill på borteseier med -2 i handicap til hjemmelaget.

TV og live stream

Du ser kampen hos TV 2 på deres hovedkanal og deres strømmetjeneste TV 2 Sumo.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler