Spilltips til kveldens DFB-pokal-kamp mellom Borussia Dortmund og Werder Bremen

Spilltips Borussia Dortmund Werder Bremen

Chelsea-klare Christian Pulisic kan få sin første kamp fra start siden desember når Bundesliga-lederne Borussia Dortmund tar imot Werder Bremen på Signal Iduna Park i kveld.

Borussia Dortmund – Werder Bremen
Signal Iduna Park, Dortmund
DFU-Pokal, 8-delsfinale
Tirsdag klokken 20:45

Borussia Dortmund styrer mot sin første Bundesliga-tittel siden 2011/12-sesongen, men har fortsatt muligheten til å ta «the double» denne sesongen. Første hinder er Bundesliga-middelhavsfarerne Werder Bremen.

Storklubben Werder Bremen er inne i en skikkelig trofétørke, og det er denne sesongen gått ti år siden de løftet sin siste pokal, i nettopp den tyske cupen. Vi må tilbake til 2004 for å finne sist gang de løftet Bundesliga-trofeet.

Forventede lagoppstillinger

Borussia Dortmund: Bürki – Hakimi, Weigl, Diallo, Schmelzer – Witsel, Delaney – Pulisic, Reus (k), Bruun Larsen – Götze
Fravær: Akanji, Balerdi, Zagadou
Trener: Lucien Favre

Werder Bremen: Pavlenka – Gebre Selassie, Veljkovic, Moisander, Augustinsson – M. Eggestein, Sahin, Klaassen – Sargent, Kruse (k), Rashica
Fravær: Bartels, Beste, Johansson
Trener: Florian Kohfeldt

Spilltips: Over2.5 mål til hjemmelaget

Borussia Dortmund har slitt seg gjennom de to første rundene av den tyske cupen, og har trengt ekstraomganger for å avgjøre mot både Greuther Fürth og Union Berlin. Men det skal sies at Bundesliga-lederne ikke har stilt med noe i nærheten av toppet mannskap i disse to kampene.

Werder Bremen har på sin side hatt lite problemer, og kommer fra henholdsvis 6-1 og 5-1 mot Wormatia Worms og ETSV Weiche. I Bundesliga går det derimot ikke like godt, og de lysegrønne befinner seg så langt på en tiendeplass på tabellen. I helgen ble det 1-1 borte mot Nürnberg, men man må fire runder tilbake for å finne forrige ligatap.

Det forventes mer eller mindre toppet lag av Lucien Favre i kveld, og vi kan ikke se hvordan Werder Bremen skal demme opp for spillere som Pulisic, Reus og Götze. Vi forventer en underholdende kamp med mange må, først og fremst av hjemmelaget.

Vi går for minst 2.5 mål til Borussia Dortmund, til oddsen 2.45 hos Unibet.

TV og live stream

Kampen kommer til å være tilgjengelig for alle Unibets kunder. Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler