Spilltips: Helt åpent før returoppgjøret mellom Bayern München og Liverpool

Allaianz arena bayern munchen liverpool spilltips

Ingen av klubbene klarte å få hull på byllen i det første oppgjøret på Anfield for tre uker siden, dermed kan det bli svært spennende mellom de to femdoble mesterne på Allianz onsdag kveld.

Bayern München – Liverpool
Allianz Arena, München
Champions League, 8-delsfinale
Onsdag klokken 21:00

Bayern-trener Niko Kovac var etter det første oppgjøret usikker på om 0-0-resultatet var fordel Liverpool eller sitt eget lag. Det er selvsagt et svar vi får etter kampslutt onsdag kveld.

Men Bayern er det laget som så mest fornøyd ut når dommeren blåste av på Anfield for tre uker siden, og det forventes at vertene tar føringen i dette oppgjøret.

Liverpool, med angrepstrioen Salah, Mane og Firmino i spissen, trenger dog ikke mange kontringer for å få det viktige bortemålet, som sørger for at det er vertene som går videre ved et eventuelt uavgjortresulat.

Bayern München kommer fra et meget sterkt 6-0-resultat mot Wolfsburg i Bundesliga, et resultat som sørget for at man passerte Borussia Dortmund på tabellen, og dermed overtok ligaledelsen.

Liverpool kom under hjemme mot Burnley, men snudde kampen greit og vant til slutt ganske komfortabelt 4-2 etter to mål hver av Firmino og Mane. Dermed er Liverpool ett poeng bak Manchester City og har fortsatt store sjanser til å ta hjem ligatittelen i Premier League.

Lagnyheter

Niko Kovac kan glede seg over at både David Alaba og Kingsley Coman er tilbake i trening og tilgjengelig til dette oppgjøret, men Thomas Muller og Joshua Kimmich er suspendert.

For Jürgen Klopps del er James Milner og Trent Alexander-Arnold enda usikker, og kommer til å bli testet helt opp mot kampstart, mens Virgil van Dijk er tilbake etter at han sto over det første oppgjøret.

Forventede lagoppstillinger

Bayern München: Neuer; Rafinha, Sule, Hummels, Alaba; Thiago, Martinez; Gnabry, James, Ribery; Lewandowski

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Wijnaldum, Fabinho, Henderson; Salah, Firmino, Mane

Spilltips: Begge lag scorer

Dette kommer til å bli ett tatt og interessant oppgjør å følge, og uten tvil et oppgjør som kommer til å bli preget av mål. Bayern München kommer til å presse på for å avgjøre dette på hjemmebane, noe som kommer til å åpne for Liverpool-kontringer. Det gir ikke den høyeste oddsen, men er et spill vi har en god magefølelse på.

Unibet gir 1.61 i odds for at begge lag scorer.

TV og live stream

Det er TV 2 og Viasat som har rettighetene til å sende Champions League i Norge denne sesongen og kampen vil være tilgjengelig via deres kanaler og strømmetjenester.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler