Champions League-finale: Odds & Spilltips til Manchester City – Inter

Det er klart for den siste kampen i årets Europacuper, og man har spart den beste til sist. Her får du odds og vårt spilltips til kampen mellom Manchester City og Inter i Champions League-finalen i Istanbul.

Pep får altså en ny sjanse til å endelig løfte Champions League-trofeet med Manchester City, kun to år etter at de tapte finalen mot Premier League-rivalene Chelsea.

Løfte Champions League-trofeet har Inter før, da José Mourinhos mannskap gikk hele veien til finalen og vant den tilbake i 2010, ingen italienske klubber har vunnet turneringen siden. Inter vant også Champions League tilbake i 1964 og 1965.

Begge de to nå ferdigspilte finalene i Europa League og Conference League hadde også italienske lag med, men Sevilla vant over Roma og West Ham vant over Fiorentina. Dermed kan italienske lag tape i alle tre finalene denne sesongen.

Finalen spilles på Ataturk olympiske stadion i Istanbul, en massiv stadion med en kapasitet på hele 80 000, men med et relativt gammelt design, og med løpebaner mellom tribunene og gresset.

Artikkelen fortsetter under kampinfoen.

Champions League Final Stage

10th June 2023 - 19:00

Ataturk Olympic Stadium

Manchester City

Match Ended
Inter

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

3

Gjennomsnittlig mål scoret

0/2

Kamper endte uavgjort

100%

Mål scoret i første omgang

Club Friendlies

2011

Inter

0

Manchester City

3

2010

Inter

3

Manchester City

0

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger

Pep kan glede seg over at troppen nærmest er fri for skader, og det er kun Kyle Walker som fortsatt er usikker til dette oppgjøret, på grunn av en vond rygg. Han blir trolig med i troppen, men man er ikke helt sikker på at den engelske landslagsspilleren starter kampen.

For Inzaghi sin del er Henrikh Mkhitaryan usikker på grunn av en lårskade. Joaquin Correa er også høyst usikker til dette oppgjøret, og han starter trolig på benken for italienerne. Federico Dimarco sto over Coppa Italia-finalen mot Fiorentina, men det rapporteres at han er klar til lørdagens finale.

Manchester City:

Ederson;
Walker, Dias, Akanji;
Stones, Rodri;
Silva, Gundogan, De Bruyne, Grealish;
Haaland

Inter:

Onana;
Darmian, Acerbi, Bastoni;
Dumfries, Barella, Mkhitaryan, Calhanoglu, Dimarco;
Martinez, Dzeko

Spilltips: Haaland scorer og Manchester City vinner

Manchester City er selvsagt store favoritter i dette oppgjøret, med vår verdensstjerne Erling Braut Haaland i front. Men cup er cup, og disse finalene lever alltid sitt eget liv, uavhengig av form og kvaliteten på troppene.

Men dette City-laget er altså så mye bedre enn det Simone Inzaghi kan sende utpå av spillere, og jeg tror det blir klasseforskjell.

Haaland har allerede vunnet toppscorertittelen i turneringen, men jeg tror han putter flere, og sørger for at Pep endelig kan løfte CL-trofeet med sitt Manchester City.

Mulighetene for å hente hjem CL-trofeet blir trolig aldri større enn dette for Peps Manchester City, trofeet han i praksis ble hentet til klubben for å vinne.

City-seier og Haaland-scoring gir fine 2.16 i odds hos Spinbookie.

Manchester City vs Inter Odds for HUB:
Kampen starter 10/06 21:00
Kamp avsluttet
Manchester City vs Inter Begge lagene scorer
Kampen starter 10/06 21:00
Kamp avsluttet
Manchester City vs Inter Over/under 2.5 mål
Kampen starter 10/06 21:00
Kamp avsluttet

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler