Brann Kvinner skriver historie hjemme mot Slavia Praha Kvinner

For første gang i historien skal et norsk kvinnelag spille hjemmekamp i Champions League for kvinners nye gruppespillsformat, når Brann tar imot Slavia Praha hjemme på Brann stadion i Bergen. Her er vårt spilltips til oppgjøret.

Champions League-eventyret til Brann Kvinner startet fantastisk for to uker siden, da det ble en 2-1-seier borte mot St. Pölten i Østerrike, samtidig som Lyon vant sin bortekamp mot nettopp Slavia Praha med hele 9-0.

Dermed kan Brann ta et langt skritt mot avansement i gruppen allerede i kamp to, med seier hjemme mot Slavia Praha søndag. Det forventes rundt ti tusen tilskuere på Brann stadion, så alt skal ligge til rette for en magisk kveld for bergenserne.

For med Lyon sin hjemmekamp mot St. Pölten står Brann etter alle solemerker med seks poeng sammen med Lyon om de vinner dette oppgjøret, og de to andre klubbene vil stå med null. Da skal mye gå galt de siste fire kampene om det ikke skal ende med Brann-avansement.

Under kan du se hvordan tabellen ser ut i gruppe B:

Spin Bookie

Spinbookie

4.6/5

100% opp til 1 000 kr

Posisjon Lag KS S U T MF P
#1 Lyon 6 4 2 0 20 14
#2 Brann 6 4 1 1 2 13
#3 Slavia Prague 6 1 2 3 -10 5
#4 SKN St. Poelten 6 0 1 5 -12 1

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger

Brann må klare seg uten Rikke Nyland, som dessverre er satt på sidelinjen i et stykke tid med en kneskade. Andrine Hegerberg er også fortsatt langtidsskadet, og ser ut til å gå glipp av kampene mot Lyon og søster Ada også.

For de tsjekkiske gjestene sin del så er Tereza Szewieczkova og Tereza Krejcirikova utilgjengelige, mens Gabriela Slajsova og Tamara Moravkova begge er tvilsomme.

Brann Kvinner:

Mikalsen;
Anasi, Ostenstad, Tynnila;
Eikeland, Lie, Klelland, Lund;
Gaupset, Engesvik;
Crummer

Slavia Praha Kvinner:

Lukasova;
Slajsova, Keene, Bartovicova, Xiao;
Surnovska, McLaughlin;
Stackpole, Cerna, Moravkova;
Nekesa

Brann vs Slavia Prague Odds for HUB:
Kampen starter 22/11 18:45
Kamp avsluttet

Spilltips til Brann Kvinner – Slavia Praha Kvinner

Brann er ganske klare favoritter hos bookmakerne, og man finner odds helt ned på 1.30-tallet for hjemmeseier, som jo ikke er særlig spillbart.

Bergenserne hadde en fantastisk periode i Toppserien på sensommeren og høsten, men resultatene i de tre siste ligakampene var ikke allverden. Men med seieren i Østerrike i bakhodet, og rundt 10 000 tilskuere på Brann stadion, tror jeg Brann leverer sakene sine i dette oppgjøret.

Jeg går for et handicap-spill med (0-1) som startpunkt. Det gir fine 1.90 i odds hos Unibet.

Brann vs Slavia Prague Double Chance - Full Time
Kampen starter 22/11 18:45
Kamp avsluttet
Brann vs Slavia Prague Begge lagene scorer
Kampen starter 22/11 18:45
Kamp avsluttet
Brann vs Slavia Prague Over/under 2.5 mål
Kampen starter 22/11 18:45
Kamp avsluttet

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler