Horsens møter et formsvakt Køben

19 – 7 – 0. København gikk hele forrige Superliga sesong uten tap og vant ligaen med 12 poeng mer enn Brøndby på 2. plass. 7 – 8 – 11 er et Horsens kunne vise til, i årets sesong går ting mye bedre.

AC Horsens – FC København

Etter halvveis spilt sesong kan man slå sikkert fast at det er noe som ikke stemmer for FC København. I forrige møte mot AC Horsens endte kampen uavgjort, 1 – 1, på Parken. Tidligere har ting derimot gått veien for Ståle og københavnerne. Formen på de fem siste mot AC Horsens viser nemlig 3 – 1 – 1. På Casa Arena har det derimot vært motstand å møte. Formen til AC Horsens på hjemmebane mot København er 2 – 1 – 2 i de fem siste kampene.

Skader

For AC Horsens er det kun Mathias Nielsen som er på skadebenken. Der har han vært siden 19. mars, men det er ventet at kneoperasjonen skal være i orden, slik at han kan spille fra november igjen.

AC Horsens

Horsens hadde en litt under middels sesong sist, men nå etter halvspilt er de med i toppen hvor de kan spille om Champions League eller Europaliga plass. Med formen 5 – 5 – 3 er de kun 1 poeng bak FC Køben, og 2 poeng bak Hobro på 4. plass.

På hjemmebane har de enda til gode å tape, de har nemlig vunnet 3 og spilt uavgjort. På 11 hjemmekamper har Horsens scoret 11 mål og sluppet inn 5.

FC København

FC Køben leder på Horsens, men formen er ikke å kjenne igjen for de som fulgte forrige sesong. 6 – 3 – 4 og 25 – 15 i mål er langt unna. Ting går ikke helt veien på bortebane heller. Formen her er 2 – 0 – 4 og de har både scoret og sluppet inn 8 mål på bortekampene.

FC København mangler fortsatt 4 spillere, med Erik Johansson, Federico Santander, Jan Gregus og Mikael Antonsson, som alle er ute. Santander er spilleren som er ventet først tilbake, men siden det er ventet å bli i slutten av november er han ikke klar til kampen mot AC Horsens.

Se Horsens – Køben live stream på nett

Bettingsiden bet365 gir alle sine spillere live stream av fotball på nett. Kampene som vises dekker alt fra Serie A, La Liga, Primeira Division, Bundesliga og selvsagt dansk Superliga. Det betyr at du kan se Horsens – København på live stream på bet365. For å se kampen på live stream er det bare å følge disse trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler