Avgjørende gullkamp i Danmark i kveld når Midtjylland gjester Brøndby stadion

Brøndby IF – FC Midtjylland
Brøndby stadion, Stor-København
Superligaens sluttspill, runde 34
Mandag klokken 19.00

Det er kun tre kamper igjen å spille for de to klubbene som møtes i kveld, og med en tre poengs ledelse betyr det at Brøndby ved seier vil ha en seks poengs luke ned til Midtjylland med to kamper igjen.

Og med en ni mål bedre målforskjell skal det da mye til for at ikke laget fra vest i København tar sin første ligatittel på ti år i Danmark. Det vil også bety at laget tar the double ettersom Silkeborg ble slått 3-1 i den danske cupfinalen torsdag forrige uke.

Men om det skulle bli borteseier i kveld er kampen om ligatittelen vidåpen. I sine to siste ligakamper venter FC København borte og Horsens hjemme for Midtjylland mens Brøndby skal til Horsens før Aalborg kommer på besøk på Brøndby stadion i den siste serierunden.

Brøndby med godt tak på Midtjylland den siste tiden

Det siste året har de to klubbene møttes tre ganger i ligaen i tillegg til semifinalen av den danske cupen, noe som har endt med Brøndby-sier i alle fire kampene.

For en måned siden endte det med 3-2 til Brøndby på Jylland, mens de tre andre resterende har endt med 4-0, 1-0 og 3-2.

Lagnyheter

Brøndby må klare seg uten sin svenske profil Simon Tibbling som må stå over grunnet karantene, i tillegg til spissreserven Jan Kliment som er ute med skade.

For Midtjylland sin del er Zsolt Korcsmar og Janus Drochmann tilbake i troppen, og Paul Onuachu ser ut til å ha funnet tilbake til sin gamle form etter han har slitt med skader den siste tiden. Ellers er Rilwan Hassan enda ute med skade.

Forventede lagoppstillinger

Brøndby (4-4-2): Rønnow; Larsson, Arajuuri, Röcker, Jung; Nørgaard, Fisker, Mukhtar, Vigen; Wilczek, Pukki

Midtjylland (3-4-3): Hansen; Hansen, Sanneh, Korcsmar; Munksgaard, Poulsen, Sparv, Dal Hende; Onyeka, Onuachu, Wikheim

Se kampen med live stream i Norge

Om du ikke har mulighet til å få sett kampen på Viaplay er det andre alternativer for å se dette oppgjøret fra dansk Superliga, blant annet hos Unibet.

Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Spilltips til kampen mellom Brøndby og Midtjylland

Ettersom Midtjylland etter alle solemerker må vinne for å ha en reell sjans på gullet er det en meget spennende kamp som venter oss i kveld. Men ser man på de seneste resultatene til lagene og møtene dem i mellom seiler Brøndby opp som ganske klare favoritter. Det bor dog mye mål i dette Midtjylland-laget, spesielt med Paul Onuachu tilbake i form.

Vi tror at Brøndby vinner + begge lagene scorer til finfine 2.88 i odds hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler