Vadim Demidov trolig ferdig i Minnesota United

Vadim Demidov, som gikk fra Brann etter endt kontrakt i vinter til MLS-klubben Minnesota United, kan være på vei tilbake til Norge etter å ikke ha spilt en kamp siden mars.

Nordmannen som har en årslønn på ca 4,5 millioner kroner i året fikk kapteinsbindet når han ankom den nyopprettede MLS-klubben i mars. Men etter å ha startet et par kamper der han spilte langt under par mistet han både plassen i startelleveren og kapteinsbindet.

Klubben jobber aktivt med å finne ny klubb

Nå har han ikke spilt kamp siden 25. mars, og har heller ikke vært med på trening den siste uken. Manager Adrian Heath bekrefter at Vadim Demidov ikke er med i planene hans for førstelaget og at de prøver å finne en ny klubb til han.

-Vi prøver å få ordnet noen ting med et par klubber… så vi vil gi dere mer informasjon om det når jeg vet mer, sier han til Pioneer Press.

-Jeg tror han har håp, og vi har håp om at vi kan få plass noe, fortsetter han.

Det har tidligere vært snakk om at Ronny Deila og Vålerenga har vært interessert, men også en klubb som Viking er på jakt etter forsterkninger i forsvaret. Alt tyder hvertfall på at han er ferdig i Minnesota, som for øyeblikket ligger på sisteplass i sin MLS-gruppe.

Lang internasjonal karriere

Demidov har før tre sesonger i Brann spilt for Anzhi i Russland, Celta Vigo og Real Sociedad i Spania og Eintracht Frankfurt i Tyskland. Før han dro til utlandet spilte han 3 sesonger i Rosenborg og for Hønefoss.

Vadim Demidov Brann

Han har også fått 16 landskamper med flagget på brystet.

Du kan bli oppdatert på de seneste overgangene i Eliteserien her.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler