Et Tromsø-lag på spillerjakt ser til Bergen – Interessert i to Brann-spillere

Flere sentrale spillere har forlatt Alfheim stadion denne vinteren og klubben er åpen om at de jakter flere nye spillere. Nå kan Bergen og Brann, som må kvitte seg med minst en spiller, være svaret.

Interessert i to, tilbudt en tredje

Det er avisen Nordlys som i dag skriver at Tromsø har vært i kontakt med Bergensklubben, og det er først og fremst teknikeren Kasper Skaanes Troms-klubben er interessert i.

Klubbens sportsjef Svein-Morten Johansen sier følgende til avisen om interessen:

– Vi er interessert i Skaanes. Det er en spiller vi anser som interessant for oss, men det ligger noen utfordringer der i det at han fortsatt er under kontrakt.

Kasper Skaanes sin kontrakt med Brann går ut etter sommeren, og 22-åringen har vært åpen om at han ikke ønsker å forlenge kontrakten sin med rødtrøyene.

En annen spiller som trolig forsvinner ut portene på Brann stadion i løpet av denne sesongen er færøyske Gilli Rolantsson.

Han har ikke vært fornøyd med de nyeste kontraktsforslagene Brann har kommet med, og har også gitt uttrykk for at dette blir hans siste sesong i Bergen.

Og med tanke på at Brann har én spiller for mye i troppen som ikke er forbundsutviklet, ligger det i kortene at klubben er åpen for å kvitte seg med spilleren som kan spille både back og kant på begge sidene av banen.

Tilbudt Marengo

Om det ikke blir Rolantsson som forsvinner før fristen for å registrere troppen går ut, kan det raskt bli Ludcinio Marengo, som kom til klubben så sent som siste overgangsdag i fjor sommer. Ifølge Nordlys er nederlenderen tilbudt Tromsø av Branns sportslige ledelse.

Her skal ikke Tromsø være like villig til å få til en avtale, men det er uansett trolig at det kommer til å bli tatt flere telefoner og sendt en god del flere eposter mellom Bergen og Tromsø de neste ukene.

Med både Ulrik Yttergård Jenssen, Thomas Lehne Olsen, Mikael Norø Ingebrigtsen og Aron Sigurdarson ut dørene de siste ukene må Tromsø forsterke før sesongstart.

Les mer om vinterens overganger på vår silly season-side, og se alle bekreftede overganger i OBOS-ligaen og Eliteserien.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler