TIDLIGERE «KAMMA»-SPILLER KLAR FOR ELVERUM

I dag signerte Marius Hagen for nyopprykkede Elverum. Midtbanespilleren har i høst spilt for Åsane, men på vårsesongen spilte han for Elverums rivaler, Ham-Kam.

>

(foto: Digitalsport)

24-år gamle Marius Hagen har de siste fire sesongene spilt for seks forskjellige klubber. I 2012 gikk han fra Stryn til Notodden, før han gikk videre til Nest-Sotra. Der ble det også et låneopphold i svenske Husqvarna FF før turen gikk videre til Kristiansund BK. Før 2016-sesongen signerte nordfjordingen for Ham-Kam, der det ble 16 kamper før han reiste tilbake til Bergen, og denne gang til Åsane. Nå er den tekniske midtbanespilleren fra Nordfjordeid på flyttefot igjen, denne gang til Ham-Kam sine store rivaler, Elverum.

Totalpakken var veldig god

Marius Hagen, her fra tiden i KBK. (Foto: Digitalsport)

Marius Hagen var svært fornøgd etter å ha signert 1-årskontrakta og forteller at det var personlege årsaker, i tillegg til det sportslege som lokka han til Elverum.

– Jeg har en kjæreste på Hamar, og ho har jeg bodd ganske langt unna. I tillegg går jeg på skole og skriver bachelor i nærheten. I tillegg følte jeg at Elverum virkelig ville ha meg, og de har noe spennende på gang i OBOS-ligaen etter en utrolig god sesong i fjor, så det var en totalpakke jeg ikke kunne si nei til, sier Hagen til fotballkanalen.

Fyrte opp under rivaliseringen

Tidligere i vår gjorde Hagen seg upopulær i Elverum da han uttalte at Ham-Kam sin sesong hadde feilet om de ikke kom foran Elverum på tabellen. I tillegg uttalte han i følge Hamar arbeiderblad at Elverum var en «fryktelig plass og jeg kunne aldri tenkt meg å bo der». De uttalelsene bryr nysigneringen seg lite om.

– Ambisjonen til Ham-Kam var å rykke opp, og da måtte vi foran Elverum på tabellen, så det var ikke noe mer i det enn som så. Ellers prøvde jeg bare å fyre opp under rivaliseringen, for å få litt temperatur. Fotballen trenger slike rivaliseringer, så jeg ville bare bidra der. At Elverum er en fryktelig plass var sagt med et glimt i øye, jeg har aldri bodd der og har ingen forutsetninger for å uttale meg om det. Det skulle bare være litt humoristisk, understreker nordfjordingen.

Elverum sin trener, Tore Fossum, har ikke svart på fotballkanalen sine henvendelser.

Andre artikler om Elverum:

Takker nei til spill i OBOS-ligaen – Signerte for Fram Larvik.

Andreas Hopen

92 Artikler