Tidligere Eliteserie-keeper klar for Moss FK

Moss forsterker mellom stengene før sesongstarten i PostNord-ligaen med keeper som har kamper for både Sandefjord og Strømsgodset i Eliteserien.

Ti Eliteseriekamper

Med tre sesonger i Strømsgodset, én og en halv sesong på lån i Strømsgodset og nå én sesong i OBOS-ligaen for Arendal er Anders Gundersen allerede en rutinert keeper for å være 23 år gammel.

I Strømsgodset og Sandefjord ble det til sammen ti kamper i den øverste norske ligaen. I tillegg har han totalt 23 kamper i OBOS-ligaen, og 12 kamper for aldersbestemte landslag.

Sterkt keeper-team

Nå er han klar for spill i PostNord-ligaen for Moss, og han forsterker et keeper-team som fra før består av Christian Sukke og Andreas Wasenius.

– Anders er en keeper med høyt toppnivå. Han har vist tidligere at han holder et bra Eliteserienivå på sitt beste, og potensialet hans er fortsatt enda større. Nå skal ha få trene seg i form igjen hos oss etter benbruddet, og vi gleder oss til å få han tilbake i toppform. Her har vi fått en veldig god keeper som vil skape et utrolig bra keeperteam med de andre sier Moss-trener Ole Martin Nesselquist til klubbens egne hjemmesider.

Anders Gundersen selv tilføyer til samme nettsted:

– Det blir veldig spennende. Moss FK er en stor klubb med mye tradisjoner og det virker som en sulten spillergruppe. Det er en klubb som vil opp og fram. Jeg fikk en god tone med keeperteamet fra første dag jeg kom inn for å trene med laget.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler