Start-spiss klar for Sandnes Ulf

Niels Vorthoren har signert en ettårskontrakt med Sandnes/Ulf

Mange har ventet på at Sandnes/Ulf skal forsterke etter at flere spillere har forsvunnet ut portene etter fjorårets sesong. Nå har de hentet den høyreiste nederlenderen Niels Vorthoren fra Start. Han sto for ni scoringer på 27 kamper for opprykkslaget fra Kristiansand, men selv om partene var i forhandlinger ble det ingen ny avtale på Sør Arena.

Vi forstod på et tidspunkt at Niels ønsket en mer dominerende rolle i 2018-planene enn vi kunne forsikre ham om på nåværende tidspunkt, sa Starts sportssjef Tor Kristian Karlsen til Fædrelandsvennen da det ble klart at partene ikke skulle forlenge sitt samarbeid.

Nå tyder alt på at Vorthoren blir en viktig brikke i et Ulf-lag som har mistet Kjell Rune Sellin, og også har en uavklart fremtid på flere av sine mest sentrale offensive spillere fra fjorårets stall.

Vorthoren kom til Start fra spill i svenske Häcken men har tidligere flere års erfaring fra spill på toppnivå i hjemlandet.

Nederlenderen blir også en av lagets mest rutinerte spillere med sine 29-år og kan bli en viktig brikke for de lyseblå om de endelig skal klare å kjempe om et opprykk i årets sesong.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler