SPANSK KEEPER KLAR FOR ALTA

Daniel Rojas har blitt et velkjent keepernavn i norsk fotball. Nå er sisteskansen klar for en ny norsk 2.divisjonsklubb og flytter nordover.

(Foto: Alta sine facebook-sider)

Spanjolen kom til norsk fotball og Nybergsund/Trysil i 2013, og har siden holdt nullen 17 ganger på 69 forsøk i både OBOS-ligaen og 2.divisjon.

Etter å ha tilbrakt tre sesonger hos Sundet gikk Rojas i fjor til KIL, og var en del av et keeperteam på et lag som gjorde det meget skarpt. 26-åringen voktet buret i 2-1 tapet mot Strømmen i OBOS-ligaen, men det ble med den ene opptredenen og etter denne sesongen ønsket sisteskansen igjen muligheten til å spille fast og stå kamper.

Alta har jaktet ny keeper den siste tiden og etter at fjorårets Bryne-keeper Ante Knezovic valgte eliteseriespill med KBK fremfor en tilværelse i nord, ble Rojas den beste løsningen de kunne få.

– Å få på plass en ny keeper har vært en krevende prosess, og jeg er glad for at vi omsider fant en målvakt som vi tror passer oss bra. Vi føler oss trygge på at vi har gjort et godt valg. Referansene fra hans tidligere trenere har vært veldig solide, så alt tyder på at vi har truffet bra med denne signeringen. Nå har vi et meget spennende keeperteam i <

class=»retriever-hit focus» tabindex=»-1″>Daniel> Mederos <

class=»retriever-hit focus» tabindex=»-1″>Rojas>, Maris Eltermanis og Alexander Ellingsen. Jeg er godt fornøyd, sier Alta-trener Rune Repvik til Altaposten.

Full statistikkprofil på spilleren finner du her: Daniel Mederos Rojas

Fotballkanalen

268 Artikler