Viking-spiller aktuell for divisjonsrival Jerv

Viking-trener Bjarne Berntsen har vært klar på at troppen per dags dato er for stor, og Skimmeland Aasheim er en av spillerne som har fått beskjed om at det er ok å finne seg en ny klubb.

Krever ingen overgangssum

Det er Rogalands Avis som først melder at 22-åringen nå trener med Jerv, og Bjerne Berntsen sier følgende til lokalavisen:

– Men ting skjer uhorvelig fort i fotballen. Han satt på bussen med oss ned til Kristiansand for å ta ferjen til Danmark da henvendelsen kom. Da ble det til at han hoppet av i Kristiansand og satte kursen for Grimstad i stedet.

Videre sier Viking-treneren at klubben ikke kommer til å kreve en overgangssum nå, men ønsker å sikre seg om utviklingskurven til sunnhordlendingen stiger i fremtiden.

– Det vil ikke være rettferdig av oss å legge hindringer på det økonomisk når vi har gitt den beskjeden som vi har. Det vi ønsker oss ut av en eventuell avtale er videresalgsprosenter.

Skimmeland debuterte i Eliteserien for Haugesund tilbake i 2014, og fikk totalt fem ligakamper før han meldte overgang til Viking før 2016-sesongen. I Viking har det blitt 23 ligakamper og ett mål.

Viking slo for øvrig et reservepreget Aalborg hele 5-1 i en treningskamp onsdag ettermiddag. Aalborg ligger på femteplass i Superligaen.

Les mer om vinterens overganger på vår silly season-side, og se alle bekreftede overganger i OBOS-ligaen og Eliteserien. Og følg med på vårt tabelltips for OBOS-ligaen for å finne ut av hvor vi tipper Jerv og Viking på tabellen.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler