SANDNES/ULF-SPILLER NÆRMER SEG NY KLUBB

Niklas Sandberg debuterte i Tippeligaen da han kom inn i 16-mai kampen mot Viking for to år siden. Etter dette har unggutten slitt med lite spilletid og nå blir midtbanespilleren etter hva Fotballkanalen snart klar for Ull/Kisa og OBOS-ligaen.

(Foto: Digitalsport)

Niklas Sandberg kom fra Lura til Sandnes/Ulf som 15-åring og har siden han ble tatt opp i A-stallen slitt med å få spilletid, til tross for at han lenge har vært et stort talent med ubestridt potensiale.

I fjor var 21-åringen utlånt til Nest-Sotra hvor han spilte 12 kamper for de grønne som måtte se opprykket glippe bak suverene Florø. Nå får trolig Sandberg allikevel sjansen til å spille i OBOS-ligaen.

Etter hva Fotballkanalen erfarer er midtbanespilleren i forhandlinger om en kontrakt med Ull/Kisa og partene skal være så godt som enige. Sandberg var i helgen på UKI Arena og trente med laget.

Både Bryne og Nest-Sotra har et ønske om å sikre seg spilleren permanent. Tidligere i vinter var han også på prøvespill hos Viking. Men nå går det mot kontrakt med de gule og grønne fra Jessheim for unggutten.

Fotballkanalen

268 Artikler