SANDEFJORD-SPILLER KLAR FOR ULL/KISA

Sverre Martin Torp var på lån fra Sandefjord til Ull/Kisa i høst. Nå blir den anvendelige midtbanespilleren klar for OBOS-liga klubben på permanent basis.

(Foto: Digitalsport)

– Nå gleder jeg meg til å bli skikkelig Ull/Kisa-spiller. Jeg hadde det veldig fint her i høst, og var en del av en fin gjeng i en klubb som er på vei oppover, sier Torp til Kisa sine hjemmesider.

Han hadde ett år igjen av sin kontrakt med Sandefjord, men klubbene har nå blitt enige og han blir dermed permanent Ull/Kisa-spiller fra 1. januar 2017.

– Det blir litt spesielt å forlate en klubb jeg har vært i så lenge, men jeg håper og tror jeg skal få skikkelig fart på karrieren min igjen i Ull/Kisa. Det som skjedde i 2014 ødela en del, men nå gleder jeg meg til å få en ordentlig oppkjøring, forteller han videre.

Det han snakker om er en akillesskade som holdt han borte fra fotballbanen i lang tid. Etter en god start på sesongen kom ikke midtbanespilleren tilbake på banen før året etterpå.

I fjor startet 24-åringen ni kamper på lån etter sommeren for Kisa, og scoret blant annet to mål mot Hødd i tidenes mest målrike 1.divisjonskamp da Hødd ble beseiret med 8-3 på UKI Arena.

Sverre Martin Torp i aksjon mot sin nye klubb for Sandefjordi 2014. Trives på Jessheim:
Sverre Martin Torp i aksjon for Sandefjord på sin nye hjemmebane i 2014. (Foto Digitalsport)

Fotballkanalen

268 Artikler