Sjokkovergang for Olivier Occean – Klar for norsk 3.divisjonsklubb

Med utgående kontrakt og lite tillit i fjorårets sesong lå det i kortene at Olivier Occean var ferdig i Odd etter årets sesong. Nå er kanadieren klar for ny klubb, og fortsetter karrieren i den lokale 3.divisjonsklubben Urædd.

Kun to mål forrige sesong

36-åringen er en av utlendingene i Norge med flest kamper i Eliteserien. Spissen kom til Skien i 2004 og etter fire sesonger i LSK vendte Occean tilbake til gamlebyen og gamleklubben. Etter å ha scoret jevnt og trutt i 2015 og 2016-sesongen ble det kun 2 mål på 29 kamper i 2017. Mange av kampene som innbytter.

Bør score mye

Nå kan han igjen jakte toppscorertittel i sin nye klubb. Urædd på nivå 4 i norsk fotball blir ny arbeidsgiver og foruten å score mål, skal kanadieren starte på trenerutdanning og kursing.

– Olivier har signert en to år lang amatørkontrakt med Urædd. Det er vi veldig glade for. Han har vært på noen treninger, og gleder seg til å komme i gang for fullt. Han kommer ikke hit for å tjene penger, men vi skal legge til rette med trenerkurs og utdanning ettersom han vil satse i den retningen, forteller sportslig leder i Urædd, Geir Elseth til Pors Dagblad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler