ØBY KLAR FOR KBK – NÅ JAKTER DE FLERE SIGNERINGER I SOMMER

ØBY KLAR FOR KBK – NÅ JAKTER DE FLERE SIGNERINGER I SOMMER

Flere spillere har vist seg frem for KBK og trener Christian Michelsen de siste ukene. KBK-treneren bekreter til lokalavisen at det kommer til å komme nye spillere til klubben i sommer. Ifølge F-B skal Olav Øby allerede har signert en låneavtale ut årets sesong.

Flere spillere har er nå aktuelle for KBK i en tøff høstsesong. Flere spillere har allerede vært på treningsfeltet og vist seg frem hos eliteserieklubben.

– Det er mange som vil til Kristiansund for å spille fotball. Det er bra, sier Michelsen til lokalavisen Tidenes Krav(krever tilgang til + abonnement).

Strømmens midtbanespiller Olav Øby har lenge vært blant de bedre spillerne i OBOS-ligaen. Den utlånte Sarpsborg 08-spilleren er en av spillerne Michelsen og co vurderer å hente til Kristiansund. Ifølge Fredrikstad blad skal en låneavtale være klar, og leiesoldaten går på et nytt lån ut sesongen til eliteserieklubben.

En annen spiller som kan være aktuell for spill i mørkeblått er Egersunds Bob Sumareh. EIK-spissen har levert en kanonsesong for de gule og sorte og står med 10 mål i årets sesong i 2.divisjon så langt.

Har tatt store steg:
Bubacarr Sumareh (Til høyre) har gjort sakene sine meget bra i vår for EIK. Nå kan den tidligere Vard-spilleren være aktuell som ny spiss i KBK. Foto: Digitalsport

I tillegg har Hamza Zakari trent med klubben. Midtbanespilleren er 23 år og kommer fra Ghana.

Kristiansund møter forøvrig VIF på hjemmebane senere i kveld.

Fotballkanalen

268 Artikler