NY STRØMMEN-SPILLER KLAR FOR SOGNDAL

Sogndal har tidligere lyktes med å hente spillere med en fortid i Strømmen. Hurtigtoget Markus Brændsrød er den siste i rekken av spillere som tar steget fra OBOS-ligaen til Fosshaugane Campus.

Markus Brændsrød ble i dag presentert som Sogndal-spiller og har signert en kontrakt fra 1.August 2017 som strekker seg over tre år.

– Markus er ein spelar me har hatt eit auge på over lengre tid, då trenar i Strømmen Espen Olsen kom med klare anbefalingar om at dette er ein spelar som vil passa godt inn i vårt spelekonsept, forteller sportssjef Håvard Flo til klubbens hjemmesider.

22-åringen fikk aldri helt sjansen i verken VIF eller LSK, men har blomstret etter at han ble omskolert til spiss av nevnte Olsen i Strømmen.

Med sin eksplosivitet og hurtighet utgjør Tønsberg-gutten en solid bakromstrussel, og får trolig en rolle som en av to spisser også i sin nye klubb. Der blir han medspiller med blant annet Martin Ramsland som han erstattet da han kom på lån til de rød og grå i 2016-sesongen.

Fra Strømmen til Sogndal: Markus Brændsrød føyer seg inn i rekken over spillere i Sogndal med en fortid i Strømmen. Her med sportssjef Håvard Flo(til venstre). Foto: Sogndal Fotball/Rune Sjøberg

Fotballkanalen

268 Artikler