NEST-SOTRA HENTER TIDLIGERE ÅSANESPILLER

Nest-Sotra hentet i dag inn sin andre spiller inn mot 2017-sesongen.Tidligere i november kom Alexander Dang inn for å erstatte Kasper Nissen, nå har Nest hentet Marcus Stueland fra FK Fyllingsdalen.

<
p>Marcus Stueland har tidligere spilt 118 kamper for OBOS-ligaklubben Åsane, før han i sommer meldte overgang til FK Fyllingsdalen på jakt etter mer spilletid. Det ble med et halvt år og 12 kamper for FKF som rykket ned til 3. divisjon. Nå skal den offensive midtbanespilleren hjelpe Nest til toppen av PostNord-ligaen.

– På banen ønsker jeg at vi skal bli PostNord-ligaens beste lag. Ambisjonene mine er å tilføre laget kvalitet, mye målpoeng og masse energi. Jeg ønsker å bidra til at vi skaper en sterk prestasjonskultur og knallgod stemning i laget, sier Stueland til klubbens egen hjemmeside.
Et lett valg

Stueland forteller videre til nettsiden at det var et enkelt valg og at han har stor tro på prosjektet. I Fyllingsdalen har Stueland spilt sentral midtbane, men han tror ikke at det blir hans posisjon etter overgangen.

– Jeg spiller offensiv midtbane, men kan spille på begge kantene også. I Nest-Sotra ser jeg for meg at jeg primært kommer til å spille høyrekant, fortsetter Stueland til klubbens hjemmesider.

Fotballkanalen

268 Artikler