LEVANGER NÆRMER SEG HØSTENS FEMTE SIGNERING

Magnus Powell og Levanger har vært aktiv på overgangsmarkedet den siste uka. Fire mann har allerede kommet inn, og nå vil Powell hente en gammel kjenning.

>

(foto: Digitalsport)

Både Dalane-Tidende og Trønder-Avisa bekrefter at Egersunds sin midtbanespiller, Kim Robert Nyborg, snart er klar for Levanger og OBOS-ligaen. Nyborg spilte under Powell i Egersunds og har tidligere spilt for Bryne. Nyborg selv er veldig lysten på en gjenforening med gamletreneren:

– Jeg hadde det veldig bra da Powell var trener i Egersund, og jeg er nå lysten til å prøve noe nytt. Jeg fikk egentlig ikke vist hva jeg er god for da jeg spilte i 1. divisjon sist gang og da dette tilbudet kom måtte jeg si ja, sier Nyborg til Trønder-Avisen (krever innlogging).

Les også:
Ranheim sin toppscorer klar for Levanger

Duellsterk

28-åringen på 189 cm blir omtalt som en sterk duellspiller, og det er ikke uten grunn. Etter at Nyborg signerte for Egersunds i 2013 har midtbanespilleren notert seg for 15 mål på sine 94 kamper.

BEKREFTER INTERESSE:
Levanger sin sportslige leder, Andreas Holmberg, bekrefter at klubben er interessert i Nyborg. (foto: Digitalsport)

– Vi er interessert i Kim Robert fordi han er en spiller som kan bekle flere posisjoner. Magnus har hatt Kim Robert før og var da veldig fornøyd med ham. Det er en spiller med erfaring fra 1. divisjon i Bryne. Han er sterk fysisk og en god hodespiller. Det er de egenskapene Magnus har sett etter, sier sportslig leder i Levanger, Andreas Holmberg.

Holmberg presiserer også til Trønder-Avisen at Nyborg enda ikke har signert for Levanger.

Les også:
15-åring takket nei til RBK – klar for Levanger.
Hødd-kaptein går gratis til Levanger.

Andreas Hopen

92 Artikler