LANDSLAGSBACK DROPPER SOGNDAL – VIL TIL MLS

Før sesongen hentet Sogndal inn finske Jukka Raitala på en korttidskontrakt, nå vil backen videre.

>

(foto: Digitalsport)

Med Victor Grodås skadet i sesongoppkjøringen var gode råd dyre for Eirik Bakke. Løsningen ble finske Jukka Raitala, som hadde erfaring fra

sk, italiensk og Nederlandsk toppfotball. Finnen etablerte seg raskt og ble svært viktig for Bakke, både offensivt og defensivt. Kontrakten med Sogndal gikk ut etter sesongen, og til tross for at Sogndal har prøvd å re-signere Raitala, har finnen nå bestemt seg for at han skal prøve lykken i MLS. Det var Sogn Avis som først omtalte saken.

Vil hente Orry Larsen

(foto: Digitalsport) (foto: Digitalsport)

Sogndal har siden sesongslutt vært sterkt linket til Aalesund sin midtbanespiller Peter Orry Larsen. Kontrakten til Orry går ut etter sesongen, og 27-åringen har fått beskjed om at den ikke blir fornyet. Den siste tiden har nordfjordingen vært linket til Start, men nå har Sogndal for alvor kommet på banen. Siden Orry Larsen er fra Sogn og Fjordane passer han som hånd i hanske til Sogndal sin fylkesprofil. Bakke skal ha vært i samtaler med nordfjording i forrige veke. Nå sier han følgende til Sogn Avis.

– Peter har fått ett tilbud av oss, så skal vi gi han og familien tid til å finne ut hva de vil. Blir det klart raskt er det bra, men jeg venter at det kan dra ut litt. Det var et positivt møte. Jeg tror Peter likte det vi la fram for han, og jeg kjenner meg trygg på at han vil passe godt inn i vår måte å spille på, sier Bakke til Sogn Avis.

Andreas Hopen

92 Artikler