INGEN JULEFERIE I HAM-KAM

Det har vært hektiske dager på Briskeby inn mot julaften. Flere har skrevet nye kontrakter og noen har forsvunnet. Samtidig er klubben på jakt etter forsterkninger.

(Foto: Digitalsport)

Den mangeårige Ham-Kam profilen John Anders Rise
har signert ny kontrakt med klubben ut denne sesongen. Han er også i gang med jobben som daglig leder i 50%-stilling.

Emil Holst
gått på permanent overgang til Dala, og skrev tidligere denne uken under på en ettårskontrakt med naboklubben.

Nå kan det være en svensk-libanesisk keeper på vei til Briskeby. Trolig er det snakk om Abbas Hassan
, som i lang tid har vært 2.keeper i Elfsborg. Siste halvdel av årets sesong var 31-åringen i Ørgryte hvor han spilte samtlige kamper. Klubben har ønsket å ha keeperen med seg videre, men han har selv vurdert å flytte hjem for å spille i Libanon. Skulle det ikke bli noen avtale i hjemlandet, har han vært positiv til å besøke Kamma for å se på forholdene.

Les mer her: Ham-Kam på keeperjakt – unggutt på vei til naboklubben

Truls Jevne Hagen
forhandler med de grønne og hvite om en ny kontrakt, men foreløpig har han ikke klart å bli enig med klubben han har spilt i gjennom hele sin karriere.

Høyrebacken er en av flere kandidater til å erstatte Aleksander Melgalvis i Strømmen. Denne uken trener 29-åringen med LSK. Det gjør også Kammas unge keepertalent Lars Jendal(17).

Truls Jevne Hagen har vært i gjennom mye med sitt kjære HamKam. Backen ønsker å fortsette i klubben men er foreløpig ikke enige med klubben om en ny kontrakt. Her mot FFK og Haitam Aleesami(til høyre) i 2013. (Foto: Digitalsport)

De to talentene Sander Eng Strand
og Markus Solbakken
har skrevet nye kontrakter med HamKam. Det samme har Markus Bratberg Lund. Midtstopperen spilte seg inn på laget, men ble etterhvert satt ut av spille med en skade.

Eng Strand har skrevet under for to år og var ønsket av flere større klubber. Han blir nå klubbens yngste med proffkontrakt noensinne. G15-landslagskapteinen er født i 2001.

Ståle Solbakkens sønn Markus har skrevet under på en ettårskontrakt. Dermed har Kamma på plass to meget spennende unggutter som kan være fremetidens midtbaneduo.

En som ikke har fått ny klubb ennå er Tobias Ødegaard
. Han har vært ute i lokalavisa H-A og etterlyst fortgang i prosessen fra klubben, som i samme artikkel svarer at midtstopperen må smøre seg med tålmodighet fordi klubben ikke har bestemt seg for om han skal være med videre.

Fredrik Sjølstad
kan være på vei tilbake til HamKam. Hødd-spilleren ønsker seg bort fra Ulsteinvik og jobber for å få terminert kontrakten etter nedrykket. Både FFK, Kongsvinger og gamleklubben Ham-Kam ønsker seg midtbanespilleren.

Følgende andre spillere er allerede klare for 2017-sesongen: Lars Jendal, Francois Yabré, Nicholas Mickelson, Franck Semou, Simen Bolkan Nordli, Ole Erik Midtskogen, Ivar Sollie Rønning, Petter Vaagan Moen, Valentin Blaka og John Anders Rise.

Kilder: h-a.no og hamkam.no

Fotballkanalen

268 Artikler