NY SPISS KLAR FOR HØNEFOSS

Kenneth Diallo har vist seg frem for Hødd i det siste, men har nå valgt å skrive under for Hønefoss. Kraftspissen håper det endelige gjennombruddet kommer i år.

– Jeg MÅ slå til nå, og det skal jeg! Jeg har trent godt i vinter, og er klar for å markere meg i Hønefoss. Jeg drar sørover søndag, og så skal jeg gjennom en medisinsk test før jeg skriver under. Og jeg er godt fornøyd med kontrakten, når vi tenker på at det er 2. divisjon vi snakker om, sier han til Sunnmørsposten.

Diallo har spilt i en rekke klubber de siste årene. Fjorårets sesong i Gjøvik/Lyn ble ikke noen stor suksess og med 6 mål på 21 kamper og nedrykk til 3.divisjon ønsket 26-åringen seg nye utfordringer i vinter.

Etter å ha vist seg frem for Hødd i forrige uke, håpet han på kontrakt men klubben som jakter en ny spiss trengte mer tid for å ta en avgjørelse. Derfor valgte Diallo å signere for HBK.

– Jeg ble tidlig kontaktet av Hønefoss, og fikk et tilbud fra dem. Men så kom Hødd på banen, og ønsket å se meg på trening. Jeg trente med Hødd en gang, for det fristet veldig å spille for dem. Men Hødd sa at de trengte mer tid på seg før de eventuelt kunne tilby meg kontrakt. Og det hadde ikke jeg tid til, siden Hønefoss ønsket et raskt svar fra meg, forteller 26-åringen, forteller Diallo til lokalavisen.

Fotballkanalen

268 Artikler