FRAM LARVIK HENTER NY MÅLMASKIN – NAGLESTAD PÅ VEI BORT?

Markus Naglestad ble en umiddelbar suksess i Fram etter overgangen fra Gjøvik/Lyn. Nå kan toppscoreren være på vei bort fra klubben, men erstatteren er allerede på plass i Larvik.

Omar Fonstad El Ghaouti skrev nemlig under for Fram Larvik for få dager siden. 26-åringen har vært innom en rekke klubber siden ungdomsårene i Vestli og Bjerkealliansen. Foruten et kort utenlandsopphold i Malta har spissen spilt for blant annet Stabæk, Nordstrand, Ull/Kisa, Oppsal og Moss.

Avtalen med Fram er først og fremst på ett år, med muligheten til å forlenge ytterligere et år om begge parter ønsker dette.

Oslo-gutten er klar for en ny utfordring og forteller at han gleder seg.

– Det er en herlig mulighet for meg. Jeg kommer til en klubb som har ambisjoner og en tydelig plan, både for meg og på hva de ønsker videre. Jeg har vært i samtaler med en god del klubber etter å ha vært i Lillestrøm og PS Kemi (Finland) tidligere i vinter, men da Fram kom på banen ble vi enige ganske fort. Jeg gleder meg veldig til å få kommet igang, sier Ghaouti til Moss Avis.

NESE FOR MÅL:
Omar Fonstad banket inn over 30 mål for Oppsal i 3.divisjon for noen få sesongen siden. Nå håper spissen å gjenta bedriften for Fram Larvik på nivået over. Foto: Lørenskog sine hjemmesider.

Fonstad scoret 21 mål i sin periode i Moss FK men terminerte kontrakten i fjor sommer. Etter hvert gikk han tilbake til Lørenskog som sammen med Moss måtte ta den tunge veien ned til 3.divisjon etter fjorårets sesong.

Erstatter for Naglestad?

Nå kan han muligens danne to

n med en av landets giftigste spisser: Markus Naglestad. Fram-spissen skal ifølge ØP fortsatt vurdere å dra til USA, og er ønsket av flere klubber på høyere nivå. FFK har meldt sin interesse, og neste uke trener Naglestad med Sandefjord.

Naglestad scoret to ganger da Fram møtte Sandefjord til årets første treningskamp og skal trene med eliteserielaget hele neste uke.

Med signeringen av Fonstad ligger det litt i kortene at Naglestad kan være tapt for den opprykksjagende 2.divisjonsklubben. Skulle han ikke være det, vil det være dårlige nyheter for forsvarspillere i årets 2.divisjon avdeling 2.

[twitter]https://twitter.com/SillySeasonNOR/status/833743801143406596[/twitter]

Fotballkanalen

268 Artikler