FOTBALLSENTRALEN – ET NYTTIG VERKTØY FOR ALLE SOM FØLGER MED PÅ NORSK FOTBALL

Glad i å tippe på norsk fotball? Er du trener og vurderer en eller flere nye spillere? Kanskje er du bare over gjennomsnittlig glad i fotballstatistikk?

www.fotballsentralen.com finner du den største og mest oversiktlige portalen for statistikk på lag og spillere i norsk fotball.

På platformen kan du scrolle deg gjennom statistikk fra 2011 frem til fjorårets sesong. Bruk dropdown-menyen til å finne ligaer, lag og spillere.

Som trener eller sportslig leder kan du finne viktig informasjon om en spiller som er aktuell for din klubb. Måleffektivitet, seiersprosent og antall «clean sheets» kan være interessante fakta og vite om spilleren som er oppe til vurdering.

Flere og flere liker å tippe på norsk fotball. Etterhvert som spilleselskapene tilbyr større markeder og odds på flere og flere divisjoner kan statistikken brukes til å skaffe seg informasjon og tall som kan bli svært verdifulle i jakten på pengegevinster.

i 2017 vil «sentralen» ved hjelp av flere nye kilder øke sin database og vil blant annet også tilby statistikk på Regionsligaen(Nye 3.divisjon). Du vil også kunne følge med på toppscorerlister, hvilken spiller som har sanket flest kort og hvilket lag som er best på bortebane gjennom hele sesongen som kommer.

Alt ligger åpent, gratis og tilgjengelig for alle våre brukere og følgere.

Ved spørsmål, korrigeringer, forespørsler eller andre henvendelser, ta gjerne kontakt på [email protected]

Vi håper mange får glede av sidene fremover og at så mange som mulig hjelper oss å like, dele og fortelle folk om siden.

God Fornøyelse!

Fotballkanalen

268 Artikler