FOTBALLKANALEN KLAR FOR 2017!

Røyken fra rakettene har såvidt rukket å legge seg. Skjermene preges av Premier League og Tour De Ski, men hos de trofaste norske fotballsupporterne er tankene helt andre steder. På treningskamper, nye spillere, og drømmen om 2017. Kanskje er dette året. Ikke for Østberg, Weng, City eller Werder Bremen. Men for Brodd, Åsane, Sogndal og Byåsen. Definitivt for Fredrikstad. Helt sikkert for Ham-Kam. Forventninger bygges opp og rives ned gjennom en alt for lang vinter. Men når snøen smelter, den siste signeringen er på plass og generalprøven for ditt lokale lag er tapt 0-3, det er da moroa begynner. Seriestart 2017 nærmer seg, og Fotballkanalen står klar til å lose dere gjennom en lang og deilig sesong i Norsk Fotball.

I samarbeid med Twitter-kontoen SillySeason har vi allerede lansert første del av siden. Her er landets største og beste oversikt over alt som rører seg på det norske overgangsmarkedet. Med et stort og velinformert nettverk ønsker vi å gi dere: ”De siste nyhetene først”

Les mer her: Første del av Fotballkanalen.com åpnet

Frem til sesongstart vil det fortsatt være mer enn nok aktivitet å følge med på, og de norske klubbene er like lite ferdigshoppet som en 18-år gammel jente på vei til kjøpesenteret under romjulsalget. Vi vil fortsette å oppdatere dere med rykter på twitter, og utfyllende artikler på nettsiden.

Fotballkanalen Live

De neste ukene vil vi også jobbe med å ferdigstille ”Fotballkanalen Live” – En app som tar sikte på å servere utfyllende oppdateringer fra alle de norske ligaene fra Tippeligaen og ned til 4.divisjon.

I tillegg jobber vi med å implementere et livesenter på våre nettsider, så alle som er glad i Norsk fotball kan følge med på sitt lokale lag på både nett og mobil. Appen skal nå igjennom en testperiode hvor vi vil bruke vinterens treningskamper til å sørge for at alt fungerer til seriestart.

Fotballkanalen Statistikk

Et annet satsingsområdet vi vil ha er utfyllende statistikk på alle ligaene, lagene og spillerne i Norsk toppfotball. I samarbeid med de fremste aktørene på området håper vi å kunne presentere oppdaterte oversikt på detaljerte data gjennom hele sesongen.

Utover i det nye året vil vi også presentere en rekke spennende samarbeid med flere sentrale aktører fra alle deler av fotballbransjen. Fotballkanalen ønsker å bli den nye hovedportalen for Norsk Fotball, og vil jobbe for å gi alle de som følger oss den siste og beste informasjonen både før, under og etter kampene som spilles.

Vi gleder oss til å ta fatt på et spennende år sammen med dere. Måtte ballen sprette stang inn og skuddene sitte klistret i krysset. Og husk; Landslaget har fortsatt tilgode å tape en fotballkamp i år! Godt nytt norskt fotballår!

Mv.h Anders Lübeck og resten av Fotballkanalen-teamet!

Vil du eller noen du kjenner bidra for oss i Fotballkanalen? Vi søker fortsatt skribenter

, annonsører, samarbeidspartnere og andre som vil være med på å bidra for oss. Ta kontakt på [email protected] ved interesse.

Fotballkanalen

268 Artikler